KØB PLUS!

Chelsea lægger Falcao på is

De engelske Champions League-mestre ser sig om efter billigere alternativer til angrebet.

Chelseas interesse i Atletico Madrids Radamel Falcao skulle eftersigende være kølnet en smule, efter at de spanske Euro League-vindere har gjort det klart, at man ikke er villig til at sælge den brandvarme colombianer for mindre end knap 430 millioner kroner.

Ifølge The Mirror er et bud på Falcao til januar ikke udelukket, men de regerende Champions League-mestre overvejer også andre alternativer, nærmere betegnet franske Loïc Remy og ligeledes colombianske Jackson Martinez fra henholdsvis Marseille og Porto.

Chelsea-ejer Abramovich er indstillet på fortsat at sætte sin lid til spanske Fernando Torres, men ser Remy og Martinez som billigere alternativer end Falcao. Ifølge den engelske avis vurderes den franske landsholdsspiller, der indtil videre har haft en meget skadesplaget sæson, til 140 millioner kroner.

Ramirez, der blev hentet til Porto som erstatning for netop sin landsmand Falcao, har været sensationel i denne sæson med otte mål i lige så mange ligakampe, og det kan koste The Blues op mod 185 millioner kroner at lokke ham væk fra den portugisiske mesterklub, som tidligere har vidst sig hårde at forhandle med. Således måtte Abramovich hoste op med godt 120 millioner kroner for at sikre sig Andre Villas-Boas som træner, mens Tottenham i sommers måtte opgive at hente Joao Moutinho.

Ikke desto mindre ser Chelsea angiveligt mere værdi i at hente de to angribere til Stamford Bridge for en mindre samlet købesum end hvis de skulle indlemme Falcao i truppen.

Læs også: