Chelsea halede tre point ind på Arsenal, der tidligere på dagen havde tabt 3-6 ude mod Manchester City, da man hjemme vandt London-opgøret mod Crystal Palace 2-1.

Det var ikke imponerende, men det sikrede endnu tre point, da Chelsea vandt endnu en sejr og nærmede sit førstepladsen ved at besejre bundholdet Crystal Palace.

- Det var intenst. Vi havde en masse chancer for at dræbe kampen, men det gjorde vi ikke. Det var en svær modstander for os, konstaterede Chelsea-manager Jose Mourinho efter kampen.

Fernando Torres bragte hjemmeholdet foran 1-0, da han fulgte op på en ripost efter 16 minutter, men Marouane Chamakh udlignede for gæsterne 13 minutter senere. Kun syv minutter senere scorede Ramires det afgørende mål for Chelsea, da han med kort aftræk bankede bolden i mål fra kanten af feltet uden af Palace-keeperen nåede at reagere.

Med 55 minutter tilbage kunne tiskuerne på Stamford Bridge måske have drømt om en målfest, der kunne have understreget forskellen mellem top og bund, men selvom bolden var på Chelsea-fødder det meste af tiden, havde man overraskende svært ved at dominere Crystal Palace, som havde muligheden for at udligne føringen. Men her kunne Jose Mourinho glæde sig over en flot redning fra Petr Cech på Stuart O'Keefes forsøg.

I den anden ende forhindrede Palace-keeper Julian Speroni i tre omgange Chelsea i at udbygge føringen, da han reddede forsøg fra Andre Schürrle, Demba Ba og Ramires.

Andreas Cornelius forblev på bænken samtlige 90 minutter, men han kunne glæde sig over, at holdkammeraterne i Cardiff sikrede sig alle tre point hjemme med en 1-0 sejr West Bromwich.

Endelig rykkede Everton forbi Liverpool og op på fjerdepladsen, da Fulham blev besejret 4-1 hjemme på Goodison Park.