Sidste års Premier League-mestre Chelsea var en skygge af sig selv, da de hjemme tabte 2-3 til Burnley

Det tog 14 minutter. Så var Chelsea en mand i undertal. Forsvarsspilleren Gary Cahill fik, helt berettiget, et rødt kort, efter han kom med knopperne først ind i en duel.

Fire minutter senere betød det, at danske Andreas Christensen kunne få sin blot anden optræden i Premier League. Tilbage i 14/15 sæsonen fik han 12 minutter som indskifter, inden han blev sendt på et lejeophold i tyske Borussia Mönchengladbach.

Indhoppet var dog ikke nok til at stoppe Burnley, der ved halvleg var foran 0-3.

»Alle ved, hvad der skete i dag. Vi er stolte af vores anden halvleg, hvor vi kæmpede godt, men vi gjorde det svært for os selv. Nu er vi nødt til at se fremfad,« sagde Andreas Christensen efter kampen til BBC.

Og selvom Chelsea senere blev reduceret til ni mand, da Fabregas fik sit andet gule kort, reducerede de alligevel til 2-3, inden kampen blev fløjtet af.

»Det virkede som, at troen og larmen på stadion steg, da vi scorede vores første mål. Det hele gik op i en højere enhed. Alt i alt kunne vi godt have fået noget med fra kampen,« sagde Andreas Christensen.

Chelsea tabte 2-3 til Burnley efter at have fået to røde kort.

Før Premier League-sæsonen i går blev skudt igang, var der ikke mange, der spåede landsholdsspilleren mange minutter for sidste sæsons mestre. Han lignede femtevalget til Contes forsvar, men udvisningen viste, at der måske alligevel ikke er så lang vej til spilletid.

Gary Cahill kan nemlig se frem til et par dages karantæne, og det kan være Andreas Christensens mulighed for at spille sig tættere på Contes startlellever.

»Vi bliver nødt til at præstere mod Tottenham, som vi gjorde i vores anden halvleg i dag,« siger han.