KØB PLUS!

Chefen hylder Laudrups personlighed

Bestyrelsesformand i Swansea, Huw Jenkins, roser Michael Laudrup for evnen til at holde forventningerne på rette niveau, hvilket gør ham perfekt til rollen som Swansea-manager.

Michael Laudrup svømmer i øjeblikket i succes i Wales. I den forgangne uge slog hans mandskab formstærke West Bromwich, og senere tog de til Emirates og slog selveste Arsenal med 2-0. Bestyrelsesformand i Swansea, Huw Jenkins, roser Laudrup for at holde begge ben på jorden.

- Han har prøvet nok i sin karriere til at vide, at man skal holde fokus, selv når det går godt, og man vinder. Han har den rigtige personlighed til at kontrollere os, så vi ikke pludselig tror, at vi skal ud og vinde Champions League om et par år, udtaler bestyrelsesformanden ifølge South Wales Evening Post.

Jenkins indrømmer, at der tidligere på sæsonen var lidt uro i spillertruppen. Flere spillere kom til møde hos ham, men at det aldrig var ude af kontrol.

- Det handler om, hvor man lægger sit fokus. Historien er der stadig, nu er der bare ingen, der skriver den. Du vil altid have historier som disse, siger Jenkins.

Laudrups tropper har bare tabt ét af de seneste ti opgør, og de indtager en øjeblikkelig 7.-plads, bare tre point efter Chelsea på tredjepladsen.

Læs også: