Har du ikke helt styr på resultaterne fra onsdagens kampe i Champions League? Så brug et par minutter her

Zenit-Milan 2-3
Milan reddet af et selvmål
Emanuelson og El Shaarawy gav Milan en drømmestart med to scoringer inden for det første kvarters tid. Men italienerne kom alligevel på hårdt arbejde, for Zenit fik udlignet med scoringer af henholdsvis Hulk og Shirokov. Det blev dog til milanesisk sejr, og det på et selvmål Hubocan et kvarter før tid.

Schalke-Montpellier 2-2
Seeeent fransk point
Montpellier fik sit første CL-point nogensinde, men odds var i den grad imod dem. Langt, langt henne i kampen var de stadig bagud 1-2 og endda reduceret til ti mand, men Camara lykkedes alligevel med at score i det 90. minut. Aït-Fana havde bragt Montpellier foran 1-0, men to tyske scoringer af Draxler og Huntelaar havde bragt Schalke foran.

Anderlecht-Málaga 0-3
Mageløse debutanter
I første runde blev Zenit basket 3-0, og onsdag aften fik Anderlecht slag med samme cifre. Malaga er trods sin status som debutanter tydeligvis vel tilpas i Champions League, og sejren kom i hus på to mål af Eliseu og et af Joaquin.

Ajax-Real Madrid 1-4
Cristiano bankede to gange Christian
Christian Poulsen var dårlig, Christian Eriksen uden afgørende aftryk, men Cristiano Ronaldo var vild! Danskerklubben havde reelt ikke meget at gøre mod kongeklubben, der kort før pausen bragte sig foran ved Ronaldo, og kort efter pausen øgede på et drømmemål ved Benzema. Moisander bragte kortvarigt spænding i opgøret med sin reducering til 1-2, men Ronaldo sørgede med to scoringer mere for sit første CL-hattrick.

Dynamo Kiev-Dinamo Zagreb 2-0
Simpel ukrainsk sejr
I sidste sæsons Champions League tabte Dinamo Zagreb alle sine kampe. De er i gang med at gøre sig selv kunststykket efter, for onsdag aften var de endnu engang langt fra point, da de var oppe mod Dinamo Kiev på udebane. Gusev bragte allerede efter tre minutter ukrainerne foran, og efter 33 minutter var kampen reelt afgjort med Pivaric' selvmål.

Porto-Paris SG 1-0
Zlatan og PSG udspillet
Først med knap ti minutter tilbage lykkedes det Porto at veksle en massiv dominans til scoring mod Zlatan Ibrahimovic' Paris Saint-Germain. Rodriguez scorede kampens enlige mål i en kamp, hvor Porto havde 13 forsøg inden for målrammen mod parisernes blot to den anden vej.

Arsenal-Olympiakos 3-1
Sløv åbning, stærk finish
Der var ikke meget spjæt og spræl i opgøret i dets indledning, men da Gervinho først fik sparket Arsenal i front kort før pausen, skete der straks mere. Mitroglou udlignede i første halvlegs overtid, men efter pausen sørgede Podolski for føringen, der blev krydret med et mål dybt inde i overtiden af Ramsey.

Man. City-Dortmund 1-1
Hart reddede point
En 1-1-kamp, der vil blive husket som alt andet end en taktisk affære. Der var usandsynligt meget gang i den, og Citys målmand Joe Hart står tilbage som manden, hans holdkammerater kan takke for, at de fik point. Reus bragte tyskerne foran, mens Balotelli på straffe i det 90. minutsørgede for slutresultatet.