KØB PLUS!

Casillas: Vil bevise Mourinho tog fejl

Iker Casillas vil bevise sit værd over for træner José Mourinho.

Real Madrid-anfører Iker Casillas fortæller til spanske medier, at han er opsat på at vise, at træner José Mounrinho tog en forkert beslutning ved at gøre ham til reserve i de seneste kampe.

Efter at være startet på bænken kom den 31-årige målmand på banen i søndagens opgør mod Real Sociedad, da Antonio Adan var blevet smidt ud efter en klodset fejl.

Den spanske landsholdsspiller havde efterfølgende flere gode redninger i holdets 4-0 sejr over Celta Vigo i Copa del Rey i onsdags.

- Jeg er ikke i dårlig form, men jeg bliver nødt til at træne mere og bedre og vise, at jeg fortjener en plads på holdet. Jeg må vise Mourinho, at han lavede en fejl, sagde Casillas tidligere torsdag til den spanske presse.

- Jeg har ikke noget imod, at han sagde, at jeg havde det behageligt på holdet, for han står i spidsen for holdet, og det er, hvad han mener.

- Han gav mig ikke nogen forklaring, da han droppede mig, men jeg mener ikke, at han behøver sige noget til mig. Det var en afgørelse, han tog, og den skal respekteres, lyder det fra Casillas.

Tipsbladet.dk

Læs også: