KØB PLUS!

Capello håner Rooney

Fabio Capello langer igen ud efter den engelske angriber Wayne Rooney, der ikke havde stor succes i sine to optrædener ved EM.

Ovenpå Englands EM-exit har den tidligere engelske landstræner Fabio Capello flere gange været i karambolage med stjerneangriberenWayne Rooney. Sagen startede, da Rooney offentliggjorde, at han følte, at en engelsk landstræner var mest passende, da der på den måde ikke går nogen ord tabt i oversættelser. Dette var ifølge mange en klar kritik af tidligere træner Capello, som nu svarer igen.

- Efter den seneste kamp, tror jeg, at Rooney kun forstår skotsk. Han spiller nemlig kun godt i Manchester United, hvor Sir Alex Ferguson snakker skotsk, håner Fabio Capello i sin rolle som kommentator under EM. 

Italienerens engelske er ikke perfekt, men alligevel hævder han, at hans mandskab i de fleste tilfælde sagtens kunne forstå ham.

- Nu og da når jeg prøvede at forklare taktik, så gik det ikke. Ved du hvad? Måske er det fordi Rooney ikke snakker engelsk. Han forstår ikke engelsk, sagde Capello til italiensk radio.

Rooney er ved at udvikle sig lidt af et landsholskompleks, da han ikke har præsteret for alvor til en slutrunde, siden hans første i 2004.

Læs også: