KØB PLUS!

Bundesliga-sensation vil gafle Lumb

Bundesliga-oprykkerne Eintracht Frankfurt har haft en eventyrlig efterårssæson, og i januar vil de forstærke venstre back med Michael Lumb.

Den 24-årige danske venstre back Michael Lumb slog i sidste uge fast, at han regner med snart at have sin fremtid på plads.

Hans kontrakt med Zenit Skt. Petersborg udløber til nytår, og han har derfor siden 1. juli kunnet forhandle frit med andre klubber.

Ifølge tipsbladet.dks oplysninger er Bundesliga-klubben Eintracht Frankfurt én af dem, som Lumb forhandler med.

Frankfurt rykkede i sommer op i den bedste tyske række og har i efterårets hidtidige 13 kampe fået 24 point, hvilket rækker til en fjerdeplads.

På venstre back har Bastian Oczipka regeret hele efteråret og lavet syv assists, men reserven Constant Djakpa har ikke formået at presse 23-årige Oczipka i kampen om pladsen, og derfor jagter de nu en ligeværdig konkurrent til pladsen, og her kommer Michael Lumb ind i billedet.

Danskeren ønsker imidlertid ikke at kommentere konkrete klubnavne.

- Ingen kommentarer, lyder det fra Lumb, da tipsbladet.dk forholder ham Eintracht Frankfurts interesse.

I stedet vil Michael Lumb koncentrere sig om de sidste kampe i den russiske liga og den sidste kamp i Champions League. Målet er at bygge på de to hidtidige optrædender for Zenit Skt. Petersborg i denne efterårssæson.

- [Træner] Spalletti ville gerne have haft mig med mod Malaga, men jeg havde desværre fået et vrid i mit ene knæ til træning, så lægen sagde nej. Jeg spiller heller ikke i dag i ligaen mod CSKA Moskva, men jeg regner med at træne med allerede i morgen. Jeg går efter at komme til at spille igen, inden efteråret slutter, og så vil jeg gerne have min fremtid på plads så hurtigt som muligt, fastslår Lumb.

Michael Lumb har én gang før været i den tyske Bundesliga. Han optrådte i foråret for Freiburg på en lejeaftale, men efter en god start med tre assists i de tre første kampe blev han smidt af holdet og nåede derfor kun fem optrædender for tyskerne.

tipsbladet.dk