Nicklas Bendtner fortsatte sin målstime, da Wolfsburg lørdag tabte med 2-3 ude mod Schalke 04.

Danskeren måtte ellers starte på bænken, selvom han fik scoret sine første mål for klubben i Europa League før landskampspausen. Derfra kunne han se Wolfsburg få en mareridtsagtig start. Der var nemlig kun spillet 25 minutter, da Schalke havde bragt sig i front med 3-0.

Bendtners angrebsrival Ivica Olic fik pyntet på resultatet, inden han blev skiftet ud i det 72. minut. Afløseren var Nicklas Bendtner, og han skulle blot bruge to minutter på banen, inden han blev stukket i dybden og køligt hamrede læderet mellem benene på Ralf Fährmann.

Dermed ser Bendtner ud til at have ramt en stime med to mål i Europa League, to mål på landsholdet mod Serbien og så hans første Bundesliga-mål lørdag.

Da Bayern München hjemme tog imod Hoffenheim var der mulighed for en dansker på banen for hvert hold. Men hverken Jannik Vestergaard eller Pierre-Emile Højbjerg fik noget spilletid i opgøret, der endte 4-0 til Bayern.

Særligt Højbjerg ser ud til at have lang vej til startopstillingen, da Sebastian Rode blev skiftet ind i løbet af opgøret og dermed ser han ud til at stå foran i køen i øjeblikket. Tyskeren fik samtidig krydret sit indhop med et mål.

Samtidig hænger Kasper Hjulmand og Mainz på i toppen af Bundesligaen, efter de fik reddet et point hjem til sidst i kampen mod Freiburg.

Mainz fik ellers en god start, da Junior Diaz bragte dem foran. Tingene blev dog hurtigt vendt på en tallerken, og da kampen gik ind i slutfasen, var Hjulmands tropper bagud med 2-1.

Men to minutter før tid fik Stefan Bell puttet i bolden, efter han fangede en løs bold ved bagerste stolpe.

- Den første halvleg var god. Vi dominerede spillet, men var uopmærksomme, så det blev 1-1. Det samme skete i anden halvleg. Vi har endnu ikke fundet den bedste løsning på holdet, men arbejder på det, sagde Kasper Hjulmand efter kampen ifølge Bild.

I de tre andre kampe vandt Leverkusen med 3-1 mod Hannover, Frankfurt vandt 3-1 over Mönchengladbach. Slutteligt skuffede Dortmund endnu engang, da det blot blev til 2-2 ude mod Paderborn på trods af en 2-0 føring.