Bryder årelang tavshed: Nu taler Thomas Gravesen endelig

For første gang i adskillige år giver den tidligere danske landsholdsstjerne interview til et dansk medie.

Læserne af Vejle Amts Folkeblad har 'udtaget' den tidligere Everton- og Real Madrid-spiller til et alle tiders Vejle Boldklub-mandskab.

Thomas Gravesen har fået en plads i midterforsvaret på All Star-holdet, der byder på en sand stjerneparade i skikkelse af koryfæer som John Sivebæk, Allan Simonsen og Ulrik le Fevre.

-Selvfølgelig har det betydning for mig at komme med på alle tiders VB-hold. Det er en stor ting for mig, at folk husker det, man har lavet, og lige så stort, at de ofrer tiden og ressourcerne på at stemme på mig, siger den nu 37-årige Thomas Gravesen til Vejle Amts Folkeblad.

Se hele holdet her

Thomas Gravesen fik sit gennembrud for vejlenserne i midten af 1990'erne. Dengang hed træneren Ole Fritsen. Samme Fritsen er udpeget som cheftræner for læsernes nostalgiske VB-mandskab. Fuldt fortjent, mener Thomas Gravesen.

- Ole (Fritsen red.) var en person, man ikke ville skuffe. Det var det værste, der kunne ske. Man ville så gerne imponere Ole, og netop derfor var der en enorm kraft og vilje på VB-holdet dengang, siger Thomas Gravesen.

Thomas Gravesen indstillede i 2009 sin karriere, hvorefter han forsvandt fra offentlighedens lys. Ikke en eneste gang stillede han siden op til interview. Fodboldspilleren blev forvandlet til myten Thomas Gravesen.

I august kunne BT dog afsløre, at østjyden, der er god for et kæmpemæssigt millionbeløb, boltrer sig i spille-mekkaet Las Vegas sammen med sin tjekkiskfødte modelkæreste Kamila. Her bor han halvdelen af året, mens resten af tiden tilbringes i hjembyen Vejle, hvor han er ejer af en penthouselejlighed i det eksklusive højhus 'Den hvide facet'.

Tilknytningen til hjembyen og ikke mindst barndomsklubben VB er stadig stor, og derfor er pladsen på alle tiders VB-hold en kæmpe ære.

- Når man kigger på de mange fantastiske spillere, når man ser de mange tilskuere, som fulgte de forskellige generationer af VB-spillere, kan man kun være stolt af at være en del af holdet, siger Thomas Gravesen til Vejle Amts Folkeblad.

Læs også: