KØB PLUS!

Brøndby tæt på kontrakt med ung dribler

Brøndby er i gang med at strikke en kontrakt sammen til den 18-årige El Salvador-dribler Maikon Orellana, der har været i klubben hele efteråret

I september kom unge Maikon Orellana til Brøndby for at spille sig til en kontrakt med Superliga-klubben. Den 18-årige dribler fra El Salvador fik dog tidligt en fiberskade, der kostede ham det meste af efteråret, og da han så endelig kom i kamp for klubbens U/19-hold fik han et mindre brud i sin ene fod.

Brøndby har imidlertid set nok til, at de gerne vil se mere fra 18-årige Orellana, der har en fortid på MLS-klubben Real Salt Lakes akademi. Derfor er de i gang med at skrue en kontrakt sammen, så offensiv-spilleren får endnu en halvsæson til at vise, at han er værd at satse på.

- Maikon er stadig hos os, men han blev desværre skadet igen, inden vi kunne nå at teste ham ordentligt. Men vi har set så meget substans, at vi ved, at vi gerne vil se ham nærmere an. Vi er i gang med at se på, hvordan vi kan strikke en kontrakt sammen, så vi også kan se ham an i foråret. Det er endnu ikke faldet på plads, men vi regner med at lave en aftale med ham frem til sommer, siger sportschef Ole Bjur til tipsbladet.dk.

Én af knasterne i kontrakten med Maikon Orellana er den arbejdstilladelse, som han retteligt skal have fra Udlændingeservice, hvis han skal på kontrakt - og dermed arbejde - i Danmark. Brøndby arbejder på at få papirarbejdet omkring kontrakten på plads.

tipsbladet.dk

Læs også: