KØB PLUS!

Brøndby-direktør: FCK ikke eksemplariske

FC Københavns fans opførte sig ifølge Brøndbys direktør ikke så eksemplarisk, som kollegaen hos FCK ellers har sagt.

Det var ikke kun Brøndbys fans, der opførte sig mindre eksemplarisk, da de i onsdags invaderede banen på Brøndby Stadion i pokalskandalen mod FC København.

FCKs direktør Anders Hørsholt var ellers torsdag hurtigt ude i en pressemeddelelse, hvor han klart gav udtryk for, at FCKs medrejsende fans havde opført sig helt eksemplarisk under balladen efter kampen.

Men den udlægning mener Brøndbys konstituerede direktør, Tommy Håkansson, ikke flugter helt med realiteterne.

- At man raserer en tribune og laver skader for over 300.000 kroner, det synes jeg ikke helt er at opføre sig eksemplarisk, siger han til sporten.dk.

- FCKs fans opførte sig rigtig fint i forhold til, at de ikke løb på banen, men det er så også det, tilføjer Tommy Håkansson.

Således er skaderne på FCKs udebaneafsnit gjort op til at koste Brøndby omkring 300.000 kroner.

For ifølge Brøndbys stadionafdeling, der har gennemgået udebaneafsnittet, er cirka 200 sæder blevet smadret. Flere hegn og bander nedenfor afsnittet er ødelagt. Toiletterne er blevet smadret, og ventilationskanalerne var blevet stoppet med toiletpapir og forsøgt antændt. Mens flere brosten er hevet op.

Regningen for det hele havner på bordet hos ledelsen i Brøndby, da de som vært for kampen selv er ansvarlig for skaderne.

Læs også: