Brøndby: Derfor er Faxe en succes

Brøndby har haft succes siden Faxes ankomst. Spillerne og Auri hilser succesen velkommen.

Ubesejret i de sidste fire liga- og pokalkampe. To nederlag, to uafgjorte og tre sejre. Det har været det succesfulde udbytte for Brøndby, siden John Faxe Jensen tiltrådte 11. oktober som konsulent ved siden af cheftræner Auri Skarbalius og assistent Bent Christensen.

Umiddelbart har Faxe altså været en succes i Brøndby, hvilket spillerne og Skarbalius selv da også erkender.

- Faxe er kommet med nogle nye impulser og noget ny træning, hvilket har hjulpet. Det betyder altid noget, at der kommer noget nyt blod og et friskt pust. Det skaber nogle nye idéer, og hvis de ting også lykkes, sammen med de ting vi har trænet meget på, begynder du også at skabe nogle resultater på banen, siger Dennis Rommedahl til sporten.dk

Også den unge forsvarer Daniel Norouzi har mærket en forskel.

- Faxe er begynd at åbne sig mere og mere. I starten var han meget stille og påpasselig med, hvad han sagde og gjorde, men nu er han begyndt at være en større del af træningen, siger Norouzi og fortsætter:

- Jeg har lagt mærke til, at han snakker meget med spillerne på tomandshånd, hiver dem til side og laver nogle små øvelser under træningerne, og det ser ud til, at det virker. Det har været et godt input, at vi har fået Faxe, og det er en ekstra sparring for alle. Han er kommet med nye øjne, og det har været med til hjælpe os i den rigtige retning, siger Daniel Norouzi.

Auri Skarbalius erkender, at John Faxe Jensen har været en succes. På trods af det føler Brøndbys cheftræner sig ikke på nogen måde truet.

Hvor meget har den seneste succes med Faxe at gøre?

- Jeg er ikke i tvivl om, at når der kommer en ny mand ind, sker der noget. Der kommer ny energi ind, nye øjne på tingene, også selv om man arbejder med de samme ting. Der er også sket det, at vi arbejder endnu mere nuanceret til træning, siger Auri Skarbalius.

- I løbet af træningen er vi nu tre trænere på banen, og vi kan coache på de forskellige måder, som vi har aftalt, at vi står for. Man når meget mere, også mellem træningerne i forhold til sparring og i forhold til de møder, vi holder med spillerne. Der er simpelthen større produktivitet nu, siger cheftræneren.

Så det, at Faxe er kommet, har hjulpet?

- Ja, helt klart.

Hvor efterlader det dig som cheftræner?

- Jamen, jeg er rigtigt, rigtigt glad. Det er derfor, vi har hentet John ind, ellers havde vi ikke gjort det. Der er så mange ting hele tiden, så vi skal være flere til at klare opgaven.

  

Afstemning

Læs også: