KØB PLUS!

Britisk transfer-ups på Twitter

Den lille walisiske klub Newport County annoncerede et udlån af deres spiller via det social medie Twitter, men klubben havde ikke underskrevet de nødvendige papirer, og dem bad spillerens nye arbejdsgiver så om på Twitter

Jake Thomson er ikke just den mest kendte spiller i fodbold-europa, men manden fra Trinidad og Tobago blev pludselig en hypet herre onsdag.

For Thomson er netop udlånt til Lincoln City for en måned fra Newport County. Den aftale ville Jake Thomsons faste arbejdsgiver så servicere deres fans og followers på Twitter med. Det gjorde den med denne besked:

- Vi kan bekræfte at Jake Thomson skifter til Lincoln City på en måneds lån, skrev Newport County AFC, hvorefter den nye arbejdsgiver fra Lincoln City svarede igen via Twitter.

- Kan I så ikke få ordnet papirarbejdet og sende det til os, så skiftet kan blive gennemført???

Det fik en follower til at bemærke, om det nu ikke var en anelse uprofessionelt af Lincoln City, som jo bare kunne ringe til Newport County og få det klaret. Til det svarede Lincoln City på Twitter.

- Den uprofessionelle tilgang er at annoncere et lejeaftale som slet ikke er gennemført endnu???

23-årige Jake Thomson har nu gennemført sit skifte til Lincoln City, og kan på lørdag få sin debut mod Ebbsfleet United i Conference League.

Læs også: