KØB PLUS!

Bonde: Godt med Bundesliga for Tobias

Peter Bonde er glad for Tobias Mikkelsens skifte fra FC Nordsjælland til Greuter Fürth

Tidligere i dag blev det officielt, at Tobias Mikkelsen skifter fra de danske mestre FC Nordsjælland til Bundesliga-oprykkerne Greuter Fürth.

Mikkelsen tager dermed hul på sit første eventyr i udlandet, og det skaber glæde på landsholdet, hvor assistenttræner Peter Bonde har noteret sig klubskiftet.

- Nu er det jo voldsomt lidt, jeg har set Greuther Fürth, men det, vi har hørt om dem, er, at det er et hold, der forsøger at spille fodbold, siger Peter Bonde ifølge TV2 Sport.

Peter Bonde mener, at det er godt for Tobias Mikkelsen at komme til en større liga

- Det er vigtigt for en spiller som Tobias, at han kommer til et sted, hvor man gerne vil forsøge at udnytte de kompetencer, han har, og de ligger jo fremadrettet. Det er da spændende for ham at blive udfordret på højeste niveau i Bundesligaen, så det ser jeg frem til, siger landstrænerassistenten.

Tobias Mikkelsen går som bekendt glip af Champions League-kampene med FC Nordsjælland, men det ser Peter Bonde ikke som et minus.

- Det er store oplevelser at spille Champions League på allerhøjeste niveau, men på den lange bane giver det mere at spille 30 kampe på allerhøjeste niveau end at spille seks, fastslår han.

tipsbladet.dk