KØB PLUS!

Bolddrengens første ord: Vilde 24 timer

Swanseas verdensberømte bolddreng Charlie Morgan har ytret sig på Twitter efter episoden

Den verdensberømte bolddreng Charlie Morgan har været tavs lige siden den vilde episode med Eden Hazard onsdag aften.

Men i nat kom det første livstegn fra bolddrengen, der fremtvang et rødt kort til Hazard i Liga Cup-semifinalen mellem Swansea og Chelsea.

- Vilde 24 timer. Har talt med Hazard, og jeg vil ikke lægge sag an. Vi snakkes ved, skriver Charlie Morgan, der på to døgn er gået fra 556 followers til 100.346 followers på det sociale medie Twitter.

Morgan kom i orkanens øje, da han under semifinalekampen bevidst trak tiden ved at holde fast i bolden. Da Chelseas Eden Hazard ville tvinge bolden ud af bolddrengens favn, endte Morgan med at ligge ovenpå bolden. I frustration forsøgte Hazard at sparke bolden ud af under Charlie Morgan. Han ramte både bold og bolddreng og trak et rødt kort og overskrifter verden over.

Den 17-årige bolddreng har delt vandene i international fodbold, da han allerede før kampen meldte op, at han ville trække tiden for at hjælpe Swansea i finalen. Desuden er det kommet frem, at hans familie ejer en stor anpart i Swansea.

Ifølge den engelske avis Daily Mail var det tæt på, at balladen eskalerede efter kampen. Her forsøgte Swanseas Dwight Tiendall at få fat i Eden Hazard, men han blev stoppet af holdkammerater og sikkerhedsvagter i området omkring omklædningsrummet.

- Det er fuldstændig vanvittigt og tåbeligt det Hazard gjorde, siger Tiendall til Daily Mail.