KØB PLUS!

Bjerregaard spøger i kulissen

Per Bjerregaard får indflydelse på, om Brøndby skal acceptere investorer

En revolution på Vestegnen rykker nærmere og nærmere.

Ifølge sporten.dks oplysninger var der hektisk mødeaktivitet i går, hvor dagsordenen var Frank Buch-Andersens udmelding i BT om, at han stod klar med investorer, der var villige til at skyde op mod 150 mio. kr. i klubben.

Den manøvre kræver dog, at klubbens aktieklasser opløses, så der kun er en aktieklasse i Brøndby IF.

Forudsætningen for det er, at klubbens magtfulde A-aktionærer, der primært består af klubbens gamle garde repræsenteret af Brøndbyernes IFs FodboldFond, siger god for det. Og her står den afgåede formand Per Bjerregaard stadig som en afgørende faktor.

Kommer Per Bjerregaard til at få indflydelse på processen med at få investorer ind i klubben?

- Ja, det vil han da nok få. For han sidder jo altså stadig som formand for amatørklubben, og de har jo også A-aktier. Han har i hvert fald møderet, så mon ikke han har en mening, siger næstformand Benny Winther til BT.

Hvad siger du til Frank Buchs forslag, og at aktieklasserne skal opløses?

- Nu skal vi A-aktionærer tale sammen og finde en fælles holdning, og inden vi har talt sammen og fundet fælles fodslag, vil jeg ikke kommentere det. Vi skal finde en form for enighed blandt A-aktionærerne på denne problematik, siger Winther.

Den magtfulde FodboldFond, som ejer flertallet af de bestemmende A-aktier, og som tidligere medPer Bjerregaard i spidsen notorisk har afvist tanken om at afgive sin suverænitet, gennemgår i øjeblikket en foryngelsesproces.

Fra at være fem skal den nye fond omfatte syv medlemmer, men den mangler fortsat at konstituere sig endeligt. Det ligger dog fast, at to medlemmer kommer fra Brøndbys amatørafdeling, somPer Bjerregaard stadig er formand for.

Én plads tilfalder ' 100-mandsklubben' i skikkelse af Asger Welander, mens ' Brøndbys Veteraner', ' Brøndbys Venner', ' Forældre i Brøndby' og ' Brøndby Support' alle får én plads hver.

Som noget helt nyt åbner Asger Welander, kommende medlem af Fonden og formand for ' 100-mandsklubben' for ideen om at kanalisere udefra kommende millioner og dermed ændre på magtbalancen i klubben.

- Jeg har kun positivt at sige om Frank Buch-Andersen. Der er ingen tvivl om, at der skal tilføres penge til klubben på et tidspunkt. Det afhænger selvfølgelig af den gruppering, der kommer, og hvilke krav der er, men jeg ser bestemt ham som en mere seriøs mulighed, siger Asger Welander, som er positiv stemt over for at ændre på Brøndbys aktiestruktur.

- Det bliver man nødt til. Det tror jeg på, siger Welander.

Benny Winther er sikker på, at BIF på trods af feriepengesagen nok skal overleve.

- Jeg er fortrøstningsfuld med hensyn til vores fremtid. Vi skal nok overleve. Men man skal jo hæfte sig ved, at Mads Øland jo også har været ude at sige, at han ikke er ude på at lukke nogen fodboldklub. Hvad der ligger i det, ved jeg så ikke, siger han.

Læs også:

Din kommentar

Kommentarer

ALT Respelt til Per B & Benny

Skrevet af Anonym, Lørdag den 15. september 2012, 11:00

De kæmpet for klubben igennem alle årene, er alle så¨blåøjet at man ikke kan se der er en økonomisk gevinst ved gøre som Frank, Peter S tidligere var klar til for iøvrigt 100 milloner mere end Frank byder ind med.

Havde Per dengang sagt ja til det var BIf stået i store problemer, 1 måske ingen Kasi sponsor kroner kom bagefter.2. ½ af dem der var med som investor er idag konkurs og havde trukket BIF med ned.

Så til ALLE jer der har så travlt med svine Per til, åben øjnene tror I virkelig manden der ofrede en super hyre som læge, og Benny smidt egne millioner ind + sponsor for Dame bolden for støtte klubben, vil klubben skidt TÆNK det er lovligt.

Jeg synes folks uvidenhed er så til grin, Ja han de har lavet fejl men de siddet der i snart 30 år, men de lavet så meget godt for vores klub og elsker den, det er dem vi skal satse på, ikke folk der ønsker skumme fløden det er alt det BIF står for en gang BIF Altid BIF.

Omkring BT er ham Crone ekstrem FCK fan, han gør alt for altid svine klubben og ikke mindst Per til, det virker for mig som en heksejagt på en mand der iøvrigt er død syg FØJ for pokker noget dårligt journalistik arbejde.'

Til sponsorne støt BIF det er pressens mest omtalte klub og det er stadigvæk PR

Du må ikke være blåøjet!

Skrevet af Anonym, Lørdag den 15. september 2012, 11:41

Det er fint at have respekt for det arbejde Per og Benny har lavet, det har jeg også, men de er jo tydeligvis også så magtsyge at de ikke vil lade andre være med til at udvikle klubben hvilket antallet af direktører de sidste 3 år er et bevis på, samt Laudrups afsked med klubben da han ville have indflydelse på indkøb af spillere - og hvordan er det gået siden!

Det var genialt da der i 80'erne var en kok der lavede rejecocktailen, og den var fantastisk på daværende tidspunkt, men den fornyede sig ikke og blev overhalet af andre forretter der fulgte med tiden.

Der er en tid for alt, og Bjerregårds monopol i BIF SKAL være slut hvis klubben skal generobre toppen af dansk fodbold. Det er fantastisk hvad han har skabt men udviklingen i dansk fodbold er gået hurtigere end Bjerregård har kunnet følge med og så må man være stor nok til at tage konsekvensen af det, og lade andre kræfter drive sit livsværk videre.

Nu eller aldrig mere BIF som topklub!

Skrevet af Anonym, Lørdag den 15. september 2012, 11:00

Jeg er sikker på at den gamle garde af A-aktionærer har indset, at hvis Brøndby IF, igen skal nå toppen i dansk fodbold med en fornuftig økonomi og et fortsat godt talentarbejde hvor de unge spillere bliver fordi perspektiverne er fantastiske, og de store klubber i Europa sidder på tribunen til de alle kampe, så er der kun en vej - den nye aktieemission.

Det er nye tider og moderne fodboldklubber skal drives med et andet set up end det vi kender fra BIF i dag, og som fungerede for dem, for 10-15 år siden. Der kommer ikke flere landsholdsspillere fra BIF hvis der ikke sadles om, fremtiden kunne hedde 1. div. med 1200 tilskuer på lægterne og ingen fremtidsperspektiver fordi:

Hvis de først falder dertil vil det tage 15-20 år at genopbygge klubben. Det gamle flagskib i dansk fodbold, pionerånden, respekten, resultaterne, indkøbene, talenterne, Brøndby IF VAR et brand og en magtfakter i dansk fodbold men det er snart ødelagt, og man vil aldrig få det man har i dag med dedikerede klubfolk og Danmarks bedste publikum der har klubben i hjertet. - HUSK DET ER KLUBBEN OVER EGNE INTERESSER.

FC Nordsjælland er ved at overtage Brøndby IF’s rolle på sjælland hvis ikke allerede det er sket!

Endelig sker det

Skrevet af Anonym, Lørdag den 15. september 2012, 00:13

sagt det hele tiden kun økonomien eller sponsorer kan fjerne Bjerregaard&Winther-de skal helt væk fra klubben på alle planer- de har ødelagt BIF

brønby

Skrevet af Anonym, Fredag den 14. september 2012, 16:45

At nogen gider ofre så meget som en 1 krone på Brønby, så længe Per Bjerregård sidder ved roret , FATTER jeg ikke!

Det

Skrevet af Anonym, Fredag den 14. september 2012, 17:02

er han heller ikke efter en aktieemmision.Det kan du være sikker på.

Nogen der tror på ændringer...??

Skrevet af Anonym, Fredag den 14. september 2012, 16:14

Ha, ha - jeg tror da at oddssætterne vil give temmeligt høje odds såfremt Dr. Bjerregaard skulle slippe magten.
Næh, respekt for at doktoren har bygget noget op. Men er det så ikke hans ret også at bryde det ned igen..!!??
Nej, fyr dog den gamle mand, så man kan komme videre med en klub/virksomhed som modsvarer kravene anno 2012.