Opgøret i den næstbedste engelske række mellem Sheffield Wednesday og Preston North End endte lettere bizart lørdag.

Ved stillingen 2-1 til Sheffield Wednesday røg to Preston-spillere pludselig i totterne på hinanden, da Preston i den hektiske afslutning jagtede en udligning i kampens 89. minut.

Ifølge BBC foregik der en decideret slagudveksling mellem de to Preston-spillere Jermaine Beckford og Eoin Doyle, og det hele resulterede i, at begge blev udvist med direkte rødt kort.

Det absurde slagsmål mellem de to holdkammerater opstod ifølge BBC, fordi Doyle i en situation valgte at spille bolden til en anden holdkammerat Marnick Vermijl.

Vermijls afslutning kastede dog ikke en udligning til 2-2 af sig for gæsterne, og det fik tilsyneladende Beckford til at gå amok.

Beckford mente, at han stod i en bedre position til at score et mål og reagerede prompte.

Da slagsmålet brød ud, havde Preston også overhånden, da Sheffield Wednesday blot havde ni spillere på banen.

Hjemmeholdet havde således fået Fernando Forestieri udvist i anden halvleg, og da Will Buckley pådrog sig en skade, havde Wednesday brugt holdets tre muligheder for at sætte friske spillere på banen.

Inden den omtumlede afslutning på opgøret havde Forestieri bragt Sheffield Wednesday foran 1-0 i kampens niende minut, mens Steven Fletcher øgede til 2-0 i det 79. minut.

Eoin Doyle nåede dog at reducere til 1-2 to minutter senere, inden han altså så rødt i kampens 90. minut sammen med holdkammeraten Beckford.

Preston-danskerne Simon Makienok og Anders Lindegaard sad på bænken i hele opgøret med frit udsyn til deres holdkammeraters ageren på banen.