KØB PLUS!

Bittersød FCK-anfører efter uskøn sejr

FC Københavns kaptajn, Lars Jacobsen, var både glad og utilfreds efter sejren i Molde.

FC København slog de norske de norske mestre 2-1 i en kamp, der skulle vindes, hvis håbet om en plads blandt de sidste 32 hold i Europa League skulle bestå. Men kønt var det ikke.

- Det bliver en rigtig uskøn affære og en rigtig dårlig 2. halvleg fra vores side. Det må vi sige, fastslår FCK-anfører Lars Jacobsen overfor sporten.dk.
 
 - Vi skal kvæle kampen i 1. halvleg. Vi spiller fint, men efter pausen laver de en lille smule om og vi får for sent justeret det, vi skal, fortsætter han.

Sejren betyder at FC København kan kvalificere sig til 1/16-finalerne med en sejr over rumænske Steaua Bukarest på 1-0 eller mere end ét mål.

- Nu lever vi i bedste velgående igen, og kan selv afgøre det. Det er selvfølgelig fedt, men der er nogle ting fra især 2. halvleg, vi skal have snakket om. 1. halvleg var af en hel anden kvalitet, men efter pausen var det decideret dårligt, siger Lars Jacobsen, der vil gå langt for at sikre pladsen i næste runde. 

- Det vil betyde fantastisk meget at spille europæisk på den anden side af nytår. Vi føler, at vi - måske især på udebane - ikke har ramt topniveauet endnu, men nu står vi med en hjemmekamp, hvor vi selv kan afgøre det. At have muligheden for det, er fedt, så vi skal investere rigtig meget i at komme videre fra det her gruppespil, slutter FCK-anføreren.

Læs også: