KØB PLUS!

Bild: Raúl skal være Peps assistent

Stor tysk avis mener at vide, at Real Madrid-legenden Raúl bliver Josep Guardiolas assistent i Bayern München

En konstellation af vanvittige dimensioner ser ud til at være på vej i Bayern München.

Bedst som man troede, at der ikke kunne komme flere bomber ovenpå afsløringen af Josep Guardiolas ansættelse i den tyske storklub, så lurer en ny.

Ifølge den store tyske avis Bild med sædvanligvis stærke insiderkilder i Bayern München er storklubben i dialog med Real Madrid-legenden Raúl om at blive assistent for Josep Guardiola.

Raúl har længe leget med tanken om at prøve kræfter med trænerbranchen, og det vil være et fornuftigt første skridt i den retning at komme i lære hos Guardiola.

Ifølge flere spanske medier var det netop Raúl, som Guardiola spurgte til råds omkring Bundesligaen, da han kom i mere konkrete forhandlinger med Bayern München.

De to legender spillede ganske vist for de to største rivaler i spansk fodbold Barcelona og Real Madrid, men de har altid haft et godt forhold til hinanden og har også spillet på det spanske landshold sammen.

Raúl fik et fantastisk indtryk af tysk fodbold ovenpå to sæsoner i Schalke, som han skiftede til i 2010 efter 16 sæsoner på Real Madrids førstehold.

Raúl har lige nu kontrakt med klubben Al Saad i Saudi Arabien, men til sommer kan han godt forlade klubben, hvis han ønsker det.