KØB PLUS!

BIF-fan gled: Syet med syv sting

Årets sidste Superliga-kamp i Haderslev forløb noget anderledes for 25-årige Filip Friis Jakobsen, end han havde set frem til.

Fredagens tur begyndte med afgang fra København klokken 12.40 og skulle efter planen slutte om natten i Brøndbys fanhus, ’Hytten’. I stedet endte den i en ambulance til Kolding Sygehus og med syv sting – seks i panden og et i læben på grund af fuldskab og glat føre ved Haderslev Fodboldstadion.

- Jeg har en svag erindring om, at jeg prøver at komme op ad en bakke, og jeg bliver ved med at falde, fordi jeg skøjter rundt. Og lige pludselig er jeg i en ambulance, fortalte Filip Friis Jakobsen lørdag eftermiddag på vej hjem til København.

Ved sin side havde han vennen Martin Fly, der har set alle Brøndbys kampe denne sæson og ikke just er imponeret over Sønderjyskes forvaltning af vintervejret.

- Jeg har set alle stadioner flere gange og ved godt, hvornår noget er skidt, og hvornår noget ikke er skidt. Det er sjovt nok altid sådan her i Haderslev, kritiserede Martin Fly,

- Der var flere, der snublede. Jeg tror ikke, der var nogen, der kom slemmere til skade end Filip. Men der var mange, der gled og slog sig, fortsatte Martin Fly, der ligesom Filip Friis Jakobsen måtte overnatte hos bekendte i Vojens, fordi sygeplejerskerne fra Kolding Sygehus frarådede dem at tage hjem.

Klaus Rasmussen, direktør i Sønderjyske, forklarer, at der ellers ikke er meldinger om andre tilskadekomne ved fredagens Superliga-kamp og giver ikke meget for Filip Friis Jakobsens skader.

- Faldet skyldes nok mere, at han har fået rigeligt med væskeindtag. Han kunne lige så godt være væltet i maj måned. Det er tæt på at være umuligt at cleare vores grus på tribunen, når der er minus ti grader. Hvis vi havde saltet, var det frosset til is igen ti minutter senere. Jeg synes, vi gjorde alt for at byde Brøndbys gode supportere velkommen.