KØB PLUS!

BIF afslår bud på Makienok

Ni efterårsmål på et hold, der ligger sidst i Superligaen, er noget, der bliver lagt mærke til i det store udland.

Det har Brøndby-topscorer Simon Makienok Christoffersen fundet ud af. Tometer-mandens statur, potentiale og målnæse har vakt interesse syd for grænsen, og i denne uge blev dén interesse konkret.

Tirsdag kunne sporten.dk fortælle at den franske klub Nantes pønsede på et bud på Brøndbys 22-årige talisman, og nu har franskmændene fået gang i faxmaskinen. FC Nantes, der med otte mesterskaber er en af Frankrigs mest vindende klubber, har afgivet et bud på Simon Makienok. Et bud, der ifølge sporten.dks oplysninger beløber sig til 8-10 millioner kroner.

Men lige så hurtigt buddet landede i Brøndby, lige så hurtigt sagde de blå/gule nej. Efter en tur forbi bestyrelsen kunne Brøndbys sportschef Ole Bjur vende tomlen direkte ned til franskmændenes fax. Helt uden at lægge op til forhandling, men i fuld overensstemmelse med sponsoren Thomas Rasmussen, der gennem et såkaldt playersponsorat ejer rettighederne til angriberen.

- Jeg har set buddet fra franskmændene, og jeg er helt enig med Brøndby i, at det ville være tosset at sige ja. Buddet står ikke mål med det, Simon har potentiale til at indbringe, siger Thomas Rasmussen til sporten.dk.

Ifølge sporten.dks oplysninger skulle FC Nantes være klar til at hæve deres bud til godt 11 millioner kroner, men heller ikke dén pris vækker hverken Brøndbys eller Thomas Rasmussens interesse.

- Simon skal ikke sælges nu. Det er ikke meningen. Jeg håber, han bliver skudt af om et år eller to, men først skal han hjælpe Brøndby, siger forretningsmanden.