KØB PLUS!

Berg fyret efter halvanden måned

Henning Berg er blevet fyret i Blackburn blot halvanden måned efter han blev ansat som træner

Halvanden måned. Så lang tid fik den tidligere Manchester United-spiller, Henning Berg, som cheftræner for Blackburn. Klubben oplyser torsdag formiddag, at nordmanden er blevet fyret. Det samme gælder assisttræneren, team coachen og målmandstræneren.

- Beslutningen er blevet taget efter en række skuffende resultater, skriver klubben i en kortfattet meddelelse.

- Klubben vil gerne takke de fire mænd for deres indsats, og ønsker dem al mulig succes i fremtiden, lyder det til sidst i meddelelsen.

Blackburn ligger nummer 17 i den næstbedste engelske række. Det er langt fra de ambitioner, som klubben går med. Henning Berg blev hentet ind i slutningen af oktober i håbet om, at han kunne trække klubben op i tabellen. Det lykkedes ikke, og derfor har klubben valgt at skifte hele trænerteamet ud. Det forlyder endnu ikke, hvem der overtager for de fire fyrede.

Henning Berg gjorde sig kort før jul bemærket, da han forlod et julearrangement i klubben. Han var blevet ufrivilligt involveret i et underholdningsshow, som ydmygede ham. Det gad han ikke finde sig i, så han forlod scenen og senere også festen. Læs den historie her

Læs også: