KØB PLUS!

Berg: Derfor skred jeg fra julefest

Blackburns norske manager Henning Berg forklarer, hvorfor han valgte at forlade et stort anlagt julearrangement

Historien har trukket overskrifter i Norge, i England kører de på, og her i Danmark er Sporten.dk også med på den. For det hører til sjældenhederne, at en top-træner skal finde sig i pinligheder internt. Det var, hvad der skete mandag aften, da Blackburn fra den næstbedste engelske række holdt julefest for 200 af deres ansatte.

Her blev manager Henning Berg bedt om både at have en julestrømpe på hovedet, danse på en scene og til sidst iklæde sig en Michael Jackson-paryk. Det ville 43-årige Berg dog ikke finde sig i. Nu har han forklaret hvorfor på Blackburns hjemmeside.

- Efter middagen blev jeg bedt om at gå på scenen, hvilket jeg med glæde gjorde, i den tro at jeg skulle stilles nogle spørgsmål eller agere dommer i en konkurrence. I stedet blev jeg bedt om at gøre ting, som ikke var passende for mig som manager, vores placering i ligaen og vores form taget i betragtning. Jeg nægtede at gøre det og gik tilbage til mit bord.

- Senere forlod jeg arrangementet omkring 21.30 og kørte hjem. Spillerne forlod stedet lige bagefter, og der blev ikke indtaget alkohol, fortæller Henning Berg, der som manager i klubben kun har vundet én gang i de ni kampe, han foreløbig har stået i spidsen for Blackburn, som er rykket ned i den næstbedste række og har som det eneste mål at rykke omgående tilbage i Premier League.

Læs også: