KØB PLUS!

Benitez ny manager i Chelsea

Den tidligere Liverpool-manager Rafael Benitez bliver midlertidig manager i Chelsea.

Rafael Benitez overtager posten som manager for Chelsea i resten af sæsonen, efter at London-klubben onsdag valgte at fyre Roberto di Matteo efter nederlaget på 0-3 til Juventus i Champions League tirsdag.
 
- Ejeren og bestyrelsen mener, at vi hermed har fundet en mand med den nødvendige erfaring på højeste niveau, der øjeblikkeligt kan træde ind og hjælpe os med at opnå vores mål, skriver Chelsea på klubbens hjemmeside.

Den 52-årige Benitez bliver den niende manager for Chelsea, siden den stenrige russer, Roman Abramovich, overtog London-klubben i 2003.

Rafael Benitez kom til Liverpool i 2004 fra Valencia, som han havde ført til to spanske mesterskaber og en UEFA Cup-triumf. Liverpool nåede et skridt videre, da klubben i 2005 vandt finalen over AC Milan efter forlænget spilletid. Et engelsk mesterskab blev det dog ikke til for spanieren i tiden hos Liverpool, som sluttede i 2010.

Rafael Benitez begynder arbejdet hos allerede torsdag, og BBC mener, at den korte kontrakt skal bane vej for, at Chelsea kan hente den p.t. ledige Josep Guardiola til jobbet på en permanent aftale

Guardiola førte FC Barcelona til Champions League-titler i såvel 2009 som 2011.
 

Læs også: