KØB PLUS!

Benitez frygter allerede fyring

Rafael Benitez føler sig ikke sikker på sit job som Chelsea-manager efter bare tre kampe i spidsen for holdet.

Tre kampe og i bad lyder et gammelt fodboldordsprog, og måske har Rafael Benitez lyttet lidt for meget til den frase, for allerede efter tre kampe som midlertidig Chelsea-manager mærker Benitez øksen hænge over hovedet på ham.

Det er endnu ikke lykkedes Chelsea at vinde en kamp under Benitez, og lørdagens nederlag til West Ham var ekstra smertefuldt, da man var foran og i kontrol, indtil Benitez justerede i pausen. Og når snoren per definition er kort hos ejer Roman Abramovitch, så kan man godt frygte for jobbet.

På spørgsmålet om, hvorvidt Benitez følte sig sikker i sædet, kom svaret da også prompte og ærligt:

- Nej. Jeg føler mig ikke 100 procent sikker. Vi vandt ikke, og det er det vigtigste. Jeg vil sige, at det afhænger af de ting, vi kan gøre på banen. Så hvis vi forbedrer os på banen, vil det blive nemmere for alle, siger Benitez ifølge Sky Sports.

Den tidligere Liverpool-managers største hurdle kan dog vise sig ikke at være de manglende resultater, men i stedet den manglende opbakning fra klubbens fans, der allerede i spanierens første kamp ønskede ham langt væk fra Stamford Bridge.

- Du kan ikke styre en klub, hvis ikke fansene står bag dig. Det sker bare ikke. Og den eneste måde, du får dem over på din side på, er ved at vinde kampe. Hvis du vinder, vil fansene altid være med dig, siger Benitez.

tipsbladet.dk