KØB PLUS!

Benitez: Chelsea kan stadig blive mestre

Den midlertidige Chelsea-træner tror fortsat på, at klubben kan vinde Premier League, selvom man er røget langt efter konkurrenterne fra Manchester i tabellen.

Manchester United ligger hele 10 point foran Chelsea i Premier League. Men selvom hullet er til at tage at føle på, mener den midligertidige, spanske træner, Rafael Benitez, at klubben har mulighed for at hive mesterskabet hjem.

Spanieren vurderer, at en sejr i morgendagens finale mod Corinthians ved VM for klubhold vil sende et stærkt signal til Chelseas konkurrenter, om at holdet har genfundet formen.

- Folk spørger mig, om mesterskabet står mellem Manchester-klubberne, men realistisk set, når man får tre point pr. sejr, så skal der blot to eller tre sejre i træk til, at man får mere selvtillid, siger Benitez ifølge The Sun og fortsætter:

- Hvis vi vinder her (ved VM for klubhold, red.) og spiller, som vi gjorde i torsdags med den rette defensive balance kombineret med vores offensive kræfter, kan vi sagtens ramme en god stime.

Den tidligere Liverpool- og Valencia-træner har før vist, at han kan føre sine hold gennem en svær periode, som den Chelsea er i, og komme stærkere ud på den anden side.

- I Liverpool havde 11 kampe i streg, hvor vi vandt ti og spillede en enkelt uafgjort mod Arsenal. Så hvorfor skulle vi ikke kunne gøre det samme her? Det ville give et kæmpe boost at vinde her (ved VM for klubhold, red.), og alle ville rejse hjem fulde af selvtillid. Kampen i morgen bliver anderledes end den mod Monterrey, for Corinthians vil stå mere kompakt, slutter spanieren.

Chelsea ligger på en øjeblikkelig tredjeplads i Premier League med fire point op til Manchester City og altså ti point op til Manchester United.

tipsbladet.dk

Læs også: