Nicklas Bendtner fandt vej til nettet, men blev frataget sin scoring, da Wolfsburg fik smæk af Everton på hjemmebane i Europa League torsdag aften.

Her tabte Nicklas Bendtner og Wolfsburg 0-2 til englænderne, som dermed er videre til Europa Leagues slutspil, mens Wolfsburg skal ud i en afgørende kamp om gruppens andenplads mod Simon Kjær og Lille.

Nicklas Bendtner startede ellers på banen for tyskerne, og han markerede sig de gange, Wolfsburg for alvor kom tæt på scoring.

I første halvleg forsøgte Nicklas Bendtner at snitte et fladt indlæg i mål med hælen, men bolden strøg dog videre til holdkammeraten Ivan Perisic. Han scorede, men kampens dommer dømte fejlagtigt kroaten offside. Så ingen bonus til Nicklas Bendtner i denne omgang.

I anden halvleg havde Nicklas Bendtner så selv held med at score i Evertons mål. Her troede Nicklas Bendtner en kort overgang, at han havde udlignet englændernes 1-0-føring. Men heller ikke denne gang lykkedes det danskeren. Dommeren fløjtede igen for offside, og her var kendelsen helt efter bogen.

Nicklas Bendtner havde i situationen sneget sig frem i en strafbar position bag en modstander tæt på Evertons mål, hvor han headede et indlæg fra højre i nettet. Men scoringen holdt altså ikke.

I stedet kunne Everton juble to gange på den tyske udebane, da Romelu Lukaku scorede i første halvleg, mens Kevin Mirallas lukkede kampen i anden halvleg med sin scoring til 2-0 i 75. minut.

Lige efter sejrsmålet blev Nicklas Bendtner i øvrigt skiftet ud med konkurrenten om angrebspladserne i Wolfsburg, kroaten Ivica Olic.