KØB PLUS!

Bendtner: Vi skal slå Tyrkiet

Selvom kun æren er på spil, er det vigtigt, at Danmark vinder over Tyrkiet, mener Nicklas Bendtner.

Danmark møder onsdag Tyrkiet på udebane i en venskabskamp, men selvom der ikke er point på spil, så mener Nicklas Bendtner, at det er en vigtig kamp.

- .Jeg vil som altid vinde med landsholdet og.går efter at score. Vi har ikke fået de VM-point, vi havde håbet på – og vel fortjent, så det vil være fint at slutte landskampsåret med lidt mere positivt, siger Nicklas Bendtner ifølge TV2/Sportens hjemmeside.

Med beskedne to sejre tegner 2012 til at blive det dårligste danske landskampsår, siden Morten Olsen overtog holdet i 2000. Danmark har spillet otte kampe mod Tyrkiet, hvoraf tre er vundet, fire er endt uafgjort og en enkelt tabt.

Nicklas Bendtner har ikke fået voldsomt megen spilletid siden sit skifte til Juventus i sommerpausen. Men han siger selv, at han stadig har mål i støvlerne:

- .Jeg føler stadig, at min form er helt på toppen, og jeg glæder mig hver gang til at spille på landsholdet – også på grund af sammenholdet. Vi har det fint sammen, og det er vigtigt at fastholde, når vi skal spille de næste kampe i foråret mod Tjekkiet og Bulgarien, siger den snart 25-årige danske angriber.

Der er kun 19 spillere i den danske trup, efter at William Kvist fra VfB Stuttgart tidligere tirsdag meldte afbud p.g.a. sygdom. Her valgte landstræner Morten Olsen ikke at indkalde en reserve.

Da det er en venskabskamp, må man forvente, at stort set alle mand kommer på banen. 

Fem spillere kan få debut mod Tyrkiet. Det er Kevin Conboy fra NEC Nijmegen og Casper Sloth fra AGF, som Morten Olsen har garanteret spilletid. De øvrige er Viktor Fischer fra Ajax samt OB-duoen Daniel Høegh og Emil Larsen.

Læs også: