Nicklas Bendtner var en skuffet mand, efter at Danmark spillede 0-0 hjemme mod Albanien i EM-kvalifikationspulje I.

»Jeg er meget, meget skuffet, og det tror jeg, at vi alle er. Vi får chancer nok, men vi scorer desværre ikke, og det bliver udslagsgivende til sidst. Vi ville gerne have haft tre point i dag,« sagde Nicklas Bendtner efter kampen til Kanal 5.

»Albanerne jublede efter kampen, som om det var den største sejr i deres liv. Men vi bliver nødt til at bevare troen på, at det stadig kan lade sig gøre at komme til EM,« sagde den danske angriber, der faktisk fik bolden i mål, men som blev annulleret p.g.a. off-side.

»Jeg ser ikke, om der er off-side eller ej. Men bundlinjen er, at vi kreerede chancer nok. Vi scorede bare ikke,« sagde Nicklas Bendtner.

Daniel Agger mente, at kampen kunne deles op i to halvdele.

»Vi er slet ikke gode nok i første halvleg, Vi bliver meget bedre i anden halvleg. Der får vi ro på, vi får trykket dem, og vi får skabt flere chancer. Den ville bare ikke ind,« sagde den danske anfører.