KØB PLUS!

Bendtner-style: Baskerhue og natbuks

Nicklas Bendtner er ude af hospitalet efter en veloverstået operation.

Det varer stadig nogle måneder, inden Nicklas Bendtner igen er tilbage på fodboldbanen for Juventus. Men operationen i lysken er ifølge ofret gået godt, og han er trods alt i godt humør situationen taget i betragtning.

Det har den danske landsholdsangriber meddelt alle dem, der følger ham på Twitter.

- Færdig med operationen. Alt gik godt. Jeg elsker at blive bedøvet, det er den bedste del af det. Støtte fra Julie Zangenberg. For godt til at være sandt. Tak for støtten, skriver på det sociale medie.

Senest har han også lagt et billede ud på Twitter, der afslører Bendtners modeopfattelse.

Den danske angriber, der også er manden bag en smykkeserie og som tidligere blev kendt for at spille i lyserøde støvler, har en meget distinkt smag i tøj og accessories.

Det beviser han på billedet, hvor han både er iklædt sort kasket (eller baskerhue), natbukser, høje hvide strømper (eller lange underbukser?) samt et par glitrende sneakers - og naturligvis et par solbriller hængende klar i kraven. I sandhed et tøjvalg, der vækker opsigt, men måske passer det meget godt med den interesse i moderne kunst, som angriberen for nyligt fortalte om i et interview.

- På vej ud af hospitalet i pyjamasbukser. Tak til professor Schilders og personalet på Wellington. Det var en fornøjelse, skriver Bendtner, der allerede har fået en hilsen fra en af sine landsholdskammerater:

- Held og lykke, Nick. Håber snart at se dig tilbage + cool stil ;), skriver Simon Kjær således til vennen.

Afstemning