Bendtner: Stort at være anfører

Målscorer Nicklas Bendtner var stolt over for første gang at være anfører for Danmark.

Danmark spillede 1-1 ude mod Tyrkiet i årets sidste landskamp, og det skete med en ny anfører, da Daniel Agger havde meldt forfald. I stedet var det Nicklas Bendtner, der bar armbindet.

- Det er jeg utrolig stolt over. Det er noget, jeg har drømt om, siden jeg var en lille dreng, og jeg håber, der kan ske igen, sagde Nicklas Bendtner efter kampen til TV2/Sporten.

Juventus-spilleren var godt tilfreds med både sin og holdets indsats.

- Jeg taber nogle bolde, og jeg vinder nogle bolde, og det vigtigste er, at jeg hjælper holdet og får scoret nogle mål, og det lykkedes jo, sagde Nicklas Bendtner med henvisning til scoringen på straffespark til 1-0.

- I perioder af kampen spillede vi fornuftigt, og mange af de nye fik vist, at de hører hjemme på dette niveau, sagde den 24-årige angriber.

Landsholdet har fået en skidt start på VM-kvalifikationen, men Nicklas Bendtner mener, at kampen viste, at det stadigvæk er muligt at kvalificere sig til slutrunden i Brasilien i 2014.

- Vi har stadigvæk et ben med i kvalifikationen, og hvis vi bliver ved med at skabe så mange chancer, så skal vi være fortrøstningsfulde, mente anfører-debutanten. 

Læs også: