KØB PLUS!

Bendtner så Juve tabe fra bænken

Nicklas Bendtner så hele kampen fra bænken, da Juventus tabte 0-1 til AC Milan på et straffesparksmål af Robinho.

Robinho scorede kampens enlige mål, da AC Milan vandt det klassiske italienske opgør mod Juventus, og det skete med Nicklas Bendtner som tilskuer på Juventus-bænken i hele kampen.

Det var Mirko Vucinic og Fabio Quagliarella, der var foretrukket som angribere for Juventus i kampen i Milano, og da Quagliarella blev skiftet ud efter en lille time, valgte Juve-træner Antonio Conte at erstatte ham med Sebastian Giovinco.

På dette tidspunkt førte AC Milan kampen på et straffesparks-mål, som Robinho havde sat ind efter en halv time. Straffesparket blev dømt mod chileneren Mauricio Isla p.g.a. hands, men det var et af den tvivlsomme slags. 

Det tog milaneserne sig dog ikke af, og det skulle vise sig, at Robinhos spark blev kampens afgørende, for der blev ikke flere mål i kampen, og dermed fik AC Milan tre tiltrængte point efter en start på sæsonen, der ikke har været, som de rød-sorte kunne have ønsket sig.

Trods nederlaget - som blot var det andet i Serie A for Juventus i denne sæson - fører de forsvarende mestre stadigvæk rækken.

Læs også: