Der var mål, mål og flere mål, da Manchester City lørdag tog imod Arsenal i den tidlige Premier League-kamp. I et brag af en topkamp måtte Arsenal sande, at Englands bedste hjemmehold, var en for stor mundfuld for titelaspiranterne. Hjemmeholdet vandt fortjent med hele 6-3.

Der var fysik og tempo til forskel. Især i anden halvleg blev forskellen på de to hold udstillet. Hjemmeholdet kørte ganske enkelt gæsterne fra London over i målorgiet med hele ni mål.

Allerede efter et kvarter kom der gang i målfesten. Det var manden i form, argentineren Sergio Agüero, der bragte hjemmeholdet foran på en flot flugter. I en første halvleg hvor City var bedst, fik Arsenal alligevel bragt balance i regnskabet ved Theo Walcott.

Fem minutter før pausen indkasserede Arsenal en dobbelt bet. Ikke nok med at de kom bagud, da Negredo afsluttede et flot angreb, så blev forsvarsspilleren Laurent Koscielny også alvorligt skadet og båret fra banen i smerte.

Efter pausen kom der ekstra tryk på en i forvejen hæsblæsende topkamp. Hjemmeholdet kom ud som lyn og torden, og allerede efter fem minutter gav det gevinst. Det var brasilianeren Fernandinho, der kunne score sit første mål for klubben. Desværre måtte Manchester City se topscorer Sergio Aguero forlade banen skadet.

Skaden kunne dog ikke bremse de lyseblå, der i vanlig stil på hjemmebane tromlede videre i højt og malende tempo. Theo Walcott fik med sit andet mål reduceret, inden David Silva midt i anden halvleg reelt lukkede kampen til sin scoring til 4-2.

Nicklas Bendtner kom ind med knap ti minutter igen, hvor han afløste en særdeles uskarp Olivier Giroud. Danskeren kunne, trods en flot præstation, ikke vende kampen for Arsenal, som tabte deres blot tredje kamp i sæsonen. Bendtner fik bolden i nettet, men den store angriber var akkurat offside.

Kort tid før slutfløjtet scorede både Fernandinho, udeholdets Per Mertesacker og Yaya Toure, og så sluttede opgøret 6-3.

Trods ydmygelsen fører Arsenal stadig Premier League, men kan efter weekendens runde nu for alvor mærke presset fra forfølgerne. Heriblandt Manchester City der nu er blot tre point efter Bendtner og Arsenal.