Nicklas Bendtner havde chancen for at komme på tavlen mod Torino, men danskeren missede stor chance for Juventus.

Juventus kunne ikke score i første halvleg af lokalopgøret mod Torino, men så kom Bendtner på banen.

Nicklas Bendtner har endnu sit første Juventus-mål til gode efter syv optrædener for de italienske mestre, men i går var det indskitningen af den danske angriber, der fik tippet lokalderbyet mellem Juventus og Torino over til 'Den gamle dames' fordel - og en 3-0-sejr.

Efter en målløs første halvleg, der blandt andet havde budt på et brændt straffespark af Andrea Pirlo, stod Bendtner klar til indskiftning i pausen. Og den danske angribers tilstedeværelse gjorde, at der pludselig kom hul på bylden for hjemmeholdet.

Marchisio åbnede ballet, Giovinco øgede føringen til 2-0, og så lukkede Marchisio også selv kampen med sit andet og Juventus' tredje mål i 3-0-sejren over Torino. Nicklas Bendtner kunne selv have scoret på en stor chance i anden halvleg, men danskeren mangler endnu noget skarphed i det italienske.

Sejren var dog det vigtigste for Juventus, der fik slået et hul på fem point ned til Napoli, som dog kan formindske dette forspring, når Pescara i dag besøger Stadio San Paolo.