Arsenal holder fast i toppen af Premier League med en 2-1 sejr over West Ham torsdag eftermiddag.

Det holdt dog hårdt for 'The Gunners', der først midt i anden halvleg fik bragt sig selv i sejrs-position.

West Ham begyndte opgøret bedst og pressede på, mens de havde flere gode tilbud foran mål. Arsenal spillede sig bedre ind i kampen, men havde alligevel svært ved at komme frem til de helt store chancer.

Theo Walcott havde den bedste mulighed, da han helt fri for mål i højre side helflugtede bolden forbi mål.

Stik mod forventningen om. at Arsenal som tophold ville presse på for den forventede sejr, var det i stedet hjemmeholdet West Ham, der satte gang i måltavlen.

Bare to minutter inde i anden halvleg stod Carlton Cole nemlig det rigtige sted, da han fulgte op på et stort Szczesny-drop i Arsenal målet. Keeperen kunne ikke holde bolden efter et hårdt skud, hvorefter bolden røg lige ud til Cole, der nemt kunne bringe West Ham foran med 1-0.

West Ham havde efterfølgende flere muligheder for at komme yderligere foran, men udnyttede dem ikke.

Efter 65 minutter kom Lukas Podolski på banen for Arsenal, og han var med til at vende opgøret.

Lige efter udlignede Theo Walcott til 1-1 på endnu et drop, og få minutter senere sendte Podolski et indlæg ind i hoved på Walcott, der kom på måltavlen igen og gjorde det til 1-2.

Og bare syv minutter efter var Podolski igen i fokus, da han sparkede bolden ind til 1-3, efter at Olivier Giroud havde lagt bolden flot af til ham.

Danske Nicklas Bendtner kom banen i de sidste fem minutter og havde et enkelt skud på mål, men flere scoringer kom der ikke i kampen.

Med sejren holder Arsenal fast i toppen af Premier League og indtager førstepladsen, inden Manchester City og Liverpool tørner sammen senere torsdag.