Bendtner: Ingen Juve-spørgsmål

Nicklas Bendtner bruger twitter mere og mere til at udbrede sine synspunkter.

 De fleste spørgsmål drejer sig om Juventus.

Sådan er det, når Nicklas Bendtner er på landsholdstjeneste i Danmark, men det huer ikke angriberen, som helst kun vil snakke landshold.

- I England og Italien snakker man om, hvad der er relevant, altså hvad der sker den dag rent fodboldmæssigt, og ikke hvad der skete for seks måneder siden. Den danske presse er anderledes og mere irriterende, siger han og fortsætter:

- Pointen er, at nu er vi her og skal snakke landshold, men danske journalister vil meget gerne snakke om Juventus, siger Bendtner.

Det er blandt andet derfor, at Nicklas Bendtner mere og mere bruger twitter til at udmelde sine budskaber i stedet for at tale med danske journalister, når han er i sin klub.

- Jeg håber da, at pressen laver historier ud fra det, jeg skriver på twitter, siger Bendtner og uddyber:

- Jeg bruger twitter bevidst på den måde, at hvis der er noget, jeg gerne vil have ud, så skriver jeg derinde. Derinde kan jeg skrive min mening, uden at det bliver redigeret. Det er en rigtig god kanal, for på twitter har du nogle, der følger dig: De kan se, hvad du laver, hvordan du har det, og ud fra det kan man skrive og snakke med sine fans, siger Nicklas Bendtner.

- Det er et virkelig godt talerør. Du ser også mange bruge facebook, hvis de vil have noget ud, eller hvis de har sagt noget, de fortryder, og hvor de så kan sige undskyld. Jeg synes, det er den bedste måde at få dét, du selv vil have ud, ud i offentligheden, siger han.

Det er dog ikke alle budskaber, der bliver forstået, som han vil have det.

I marts postede han et billede, hvor han havde et krus i hånden og armen om en ven med teksten: ’7 flying hirsh i træk, Sover nu sikkert c7’.

En flying hirsh er en drink, og da hans daværende klub, Sunderland, skulle spille en vigtig kamp to dage efter, skabte det et kortvarigt ramaskrig i de danske medier.

- Ja, der er ting, der kan misforstås, men det er ofte kun pressen, som misforstår de ting. Der kan også være misforståelser, hvis jeg skriver noget på dansk, og der så går noget tabt i oversættelsen til italiensk eller omvendt, siger Bendtner, der i et nyt tweet forklarede, at der var tale om vennen, der havde fødselsdag, som drak de pågældende drinks.

Bendtner har små 95.000 ’followers’ på twitter, og nogle af hans seneste tweets er bl.a. et billede af ham selv og Preben Elkjær samt et billede af den ’første juleøl’.

Læs også:

Lige nu på BT PLUS

Mode og skønhed
Effektivt 14 dages video trænings- program

Effektivt 14 dages video trænings- program

07/08
Mode og skønhed
Kom i form på hjul - på 8 uger

Kom i form på hjul - på 8 uger

29/04
Mode og skønhed
2,5 pct: Historisk lån på gaden

2,5 pct: Historisk lån på gaden

26/08
Mode og skønhed
Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

15/08