KØB PLUS!

Bendtner: Hangeland og jeg er bedste fjender

Der venter drabelige dueller med en god ven, når Nicklas Bendtner brager ind i Brede Hangeland.

Nicklas Bendtner er klar til kæmpe-kampen i Oslo, med mindre hans forvredne ankel pludselig får det værre.

Meget klar, endda.

Mødet med det norske landshold er nemlig også en direkte duel med en god ven fra dagligdagen, Brede Hangeland – og det giver en dyst i bedste broderlige ånd om håneret og lir foruden først og fremmest naturligvis de voldsomt vigtige EM-point.

I London hænger han ud med Hangeland – men lørdag aften vil han helst hænge ham til tørre.

- Der er stor respekt for Hangeland i Premier League, og det har jeg også. Han er en glimrende forsvarer. Jeg glæder mig til at spille imod ham, og vi skal nok få nogle gode dueller, siger Nicklas Bendtner til sporten.dk

Der er lidt "Clash of the Titans" over sammenstødet mellem de to tårnhøje spillere fra London-klubber, når det danske svar på Big Ben, vartegn for den engelske hovedstad, eller måske endnu mere passende Arsenal-angriberens andet øgenavn, B52, møder den endnu større nordmand med andel i kælenavnet Copenhagen Airforce fra en fortid i FCK i makkerskab med Michael Gravgaard.

Luftkrigen bliver hård mellem de to flyvende fæstninger, og på jorden vil tacklingerne få bid i den norske frostluft i duellen om, hvem der er hårdest – eller »tøffest«, som de siger her i Oslo.

Men det bliver med garanti ikke ondt, for dertil er forholdet mellem de to Premier League-profiler alt for godt.

- Jamen, vi kender skam hinanden godt fra London, hvor vi går ud og spiser og går i byen og den slags. Han er en rigtig god fyr. Jeg lærte ham godt at kende, da Leon Andreasen var i London og spillede sammen med Hangeland i Fulham. Dengang gik vi ud i byen sammen nogle gange, og det er hængt ved, forklarer Bendtner og fortæller, at der er en fin fællesskabsfølelse mellem fodboldstjernerne:

- Vi har et rigtigt fint forhold. På en eller anden måde kommer vi jo fra de samme forhold, når vi er fra Skandinavien. Når man er i udlandet, føles det meget naturligt at se noget til dem, man har mest tilfælles med, og vi falder meget godt ind i hinandens omgangstone og rytme. Vi snakker fodbold og alt muligt andet. Fodboldverdenen er som alle andre steder, at man møder nogle fra sit arbejde, man kan godt sammen med, og nogle gange er de fra din egen klub eller firma, og andre gange er de konkurrenter, griner Nicklas Bendtner.

Han er højere end dig?

- Ja, han har lige en centimeter eller to, men mere er det altså ikke.

Han er bredere end dig?

- Bredere – altså med muskler? Nej, det tror jeg da ikke, smiler Nicklas Bendtner og peger på sig selv, skyder brystet frem i påtaget macho-positur og griner.

Han er bedre end dig i hovedspillet?

- Ah, det ved jeg ikke helt. Han er rigtig, rigtig god i luften, men mit job i luftduellerne er oftest at komme foran forsvareren på en lang bold frem og snitte bolden videre – og der skal jeg nok vinde mine dueller over ham. Men hvis vi snakker hårde hovedstød på mål, så er han altså rigtig stærk.
Jo, Hangeland header hårdere på mål end jeg. Det må jeg arbejde på at forbedre, selv om det bestemt ikke er dårligt. Jeg scorede for eksempel for nyligt i mit hattrick mod Leyton Orient et mål med hovedet, som jeg er rigtig glad for, siger Nicklas Bendtner.

Danskeren hæfter sig ved Hangeland-truslen, som han ved, at de rødhvide skal ofre speciel opmærksomhed i aften på Ullevaal.

- Vi skal især holde godt øje med hans luftstyrke på dødbolde. Norge har flere gode spillere i de situationer, men Hangeland er den farligste. Det er ærgerligt for dem, at John Carew ikke er med, for han er fysisk stærk, god til at holde fast i bolden og farlig i luften, men så har de Hangeland, siger Nicklas Bendtner og kommer med et udsagn, der i tilfælde af dansk nederlag i Norge uden tvivl vil komme tilbage og ramme ham som en boomerang, næste gang han hygger med Brede Hangeland i London-livet:

- Selvfølgelig tror jeg på, vi vinder. Hvorfor skulle Norge være bedre end os?

Din kommentar

Kommentarer

baby- bendtner? belæg el. ej

Skrevet af Anonym, Lørdag den 26. marts 2011, 22:02

Sidste gang Bendtner var på Camp Nou, blev han spillet totalt fri foran mål, hvorpå
han trådte i bolden og lod sig falde. En superforward havde scoret....
Han lavede hattrick i 8-delsfinalerne i FAA-Cupen mod et 4.division hold.
Hvilke medier læser du? hvad har du belæg for?
baby-Bendtner lider af storhedsvanvid. Der er daglig historier om baby-Bendtber,
om hvor fantastisk en stjerne, han selv syntes han er og tingene der ikke lykkedes for ham, ikke skyldtes ham selv, men hans medspillere.
Begynd dog, at spillle fodbold! og hold så kæft.
Den dag Wenger får en rigtig stjerne i svøb, ryger babien ud i kulden og dermed er han også færdig på landsholdet. Hvad bidrog han med i aftens kamp?

baby- bendtner?

Skrevet af Anonym, Lørdag den 26. marts 2011, 16:06

stop nu med at komme med en masse påstande når du tydeligvis ikke har noget belæg for dem? er et mål på camp nou i CL og en et hattrick i 8-delsfinalerne i championsleague ikke store præstationer? Bendtner griber måske ikke chancen de gange han spiller og det er selvfølgelig ikke optimalt for ham. Men man kan heller ikke forvente at en angriber der sidder på bænken præsterer 100% hver gang han får lov at spille. Man ser da heller ikke angribere som rooney, van persie, drogba og ikke mindst torres præstere på højt niveau hver gang? så hvorfor skulle bendtner kunne gøre det så fremragende i de få minutter han nu engang får? Jeg ser gerne bendtner i en klub som tottenham. Her har han ikke verdensklasse som van persie at konkurrere med og han vil derfor kunne få den tillid der skal til for at han kan udvikle sig til en fremragende angriber - jeg siger ikke at han bliver nogen rooney - men der kan da helt sikkert drages paralleller mellem ham og en crouch.

Ja

Skrevet af Anonym, Lørdag den 26. marts 2011, 13:23

Brede Hangeland var en god spiller i FCK, han burde også komme videre til en større klub end Fulham.

Ang. dødbolde så er fodbolden i dag blevet afgjort på disse masse gange, endnu mere mod hold som er meget defensive.

baby-Bendtner

Skrevet af Anonym, Lørdag den 26. marts 2011, 13:13

hvornår begynder baby-Bendtner, at score nogle mål? på landsholdet og i
Premier League.
baby-Bendtner har ikke præsteret en skid de sidste 6 år, han bilder sig ind, at han er en superforward. Men det, der kendetegner en superforward, er at de scorer MÅL, mange mål. babiens største præstation, er 3 kasser mod et 4.division hold i
FAA-Cupen(sådan).
Således holder Wenger hånden over baby-Bendtner og lade ham drømme. baby.Bendtner kan end ikke, tilspille sig en fast plads på et hold i den danske 1. division.
Mange spillere i den danske liga, må undre sig over hvorfor babien stadig er på
landsholdet, og babien bliver da aldrig en trussel for Brede Hangeland!
Og stort tillykke til Herrn Olsen, med de mange jobtilbud. Håber virkelig du får brug
for dem på mandag!
Heia Norge!!!!!

HEIA NORGE!!

Skrevet af Anonym, Lørdag den 26. marts 2011, 11:13

Det blir en veldig spennende kamp! Tror desverre at Danmark er bedre enn Norge, men ifølge fifa så er det 17 plasseringer imellom oss :p Lykke til Danmark! Heia NORGE!!!

Hangeland er god

Skrevet af Anonym, Lørdag den 26. marts 2011, 11:00

han er nok en af de bedste forsvarere FCK nogensinde har haft. Den bliver svær for Bendster, men Eriksen kan nærmest løbe mellem benene på ham. Det bliver spændende