Nicklas Bendtner er netop blevet båret ud med en skade i venstre knæ.

Nicklas Bendtner vidste med det samme, der var noget galt, da han to minutter før pausen af Juventus' pokalkamp mod Cagliari landede forkert efter en nærkamp.

Allerede inden han satte sig på græsset, signalerede han med en arm i vejret, at noget var galt, og med ansigtet fortrukket i en smerten eller ærgrelsens grimasse viste han med en fingerbevægelse henover sin egen strube, at han ikke kunne fortsætte.

Selvom det ikke var nogen hård nærkamp, var det således hurtigt klart, at noget var helt Nicklas Bendtners venstre knæ, som han tog sig til, mens han blev lagt op på båren og bragt for banen med de handskeklædte hænder for ansigtet.

I træner Antonio Contes første kamp tilbage på bænken efter sin karantæne havde Nicklas Bendtner ellers for en gangs skyld fået chancen fra start og havde gjort en ganske udmærket figur i en første halvleg, hvor han stod for samtlige kampens fire chancer. Først sparkede han forbi mål fra kanten af feltet efter 10 minutters spil, og tre minutter senere fik han ved forstolpen med maven manøvreret et indlæg kort ved siden af. I det 20. minut fik han med en god førstegangsberøring bolden med i feltet og afsluttede stærkt presset lige på målmanden, hvorpå han fem minutter senere kom højest og headede et indlæg forbi målet.

Nicklas Bendtner var altså i gang med en udmærket kamp, hvilket var stærkt tiltrængt efter en svær start på hans tid i Torino. Endnu har Nicklas Bendtner sit første mål til gode hos den Gamle Dame, og nu er det tvivlsomt, om han nogensinde kommer til at score det. Onsdag var der kraftige rygter om, at Didier Drogba kunne være på vej til Juventus allerede til januar, hvilket uanset skadens omfang kan sende danskeren retur til Arsenal i London til nytår.

Det er endnu ikke klart, hvilken skade, der er tale om.

Selve kampen blev vundet 1-0 af Juventus på et mål af Sebastian Giovinco i anden halvleg.