KØB PLUS!

Bendtner: Afviser ikke Arsenal

Nicklas Bendtner afviser ikke at vende tilbage til Arsenal, når hans kontrakt med Juventus udløber.

- Min fremtid kan ligge hos Arsenal. Den kan ligge andre steder. Det er ikke afgjort endnu, og i øjeblikket har jeg bare fokus på Juventus. Og så må vi se, hvad der skal ske næste år, siger Nicklas Bendtner til Teamtalk.com.

Den danske landsholdsangriber er udlejet fra netop Arsenal til Juventus i denne sæson, men har altså udsigter til at vende tilbage til London-klubben, såfremt Juventus eller en anden klub ikke ønsker at tilknytte ham på permanent basis.

- Jeg har mange følelser for Arsenal. De fleste er gode. Jeg forlod dem ikke på dårlige grundlag, men heller ikke på gode, siger Nicklas Bendtner.

Tirsdag spiller Juventus en vigtig Champions League kamp imod Chelsea. Selvom Nicklas Bendtner ikke har fået meget spilletid, så håber han snarest at blive fast mand i start-elleveren og bidrage mere til klubbens kamp for at vinde turneringer.

- Jeg er kommet her for at vinde titler. Og Juventus har vundet flest titler, og de vil vinde hvert år. Så det er en stor mulighed for mig. Selvfølgelig vil jeg spille mest muligt og blive fast inventar på førsteholdet og begynde at score mål, siger Nicklas Bendtner.

Læs også: