KØB PLUS!

Beckmann var en god historie

Mikkel Beckmann genfandt spilleglæden hos FC Nordsjælland og fik realiseret udlandsdrømme i sin sene fodboldår. Kasper Hjulmand kalder det en god historie.

Det var en træt Mikkel Beckmann, som kom til FC Nordsjælland i sommeren 2011. Angriberen var forinden rykket ud af Superligaen med Randers FC, mens han havde været gennem flere opslidende skader.

Den gang var han 27 år og ønskede blot at opleve lidt succes på sin 'gamle dage', mens drømmen om at nå udlandet var lagt på hylden. Hvert fald for en stund.

FC Nordsjælland bød sig til, selvom formen var nærmest ikke-eksisterende. Men spilleglæden opblomstrede hurtigt under cheftræner Kasper Hjulmand, og ja, resten kender vi.

- Først og fremmest er det en god historie for alle parter. Jeg glæde mig både på Mikkel og vores vegne, at vi kan tage en spiller ind i den sene alder, hvor han var helt nede i kulkældren. Han kom i dårlig forfatning både mentalt og fysisk, og det tog noget tid, før han kom i gang, siger Kasper Hjulmand.

Mikkel Bechmann underskrev tirsdag en aftale med cypriotiske APOEL Nicosia, efter han var med til at vinde Superligaen sidste sæson, mens der i efteråret blev prøvet kræfter med Champions League.

- Da jeg langt om længe fik taget mig sammen til at arbejde med den rolle, som, jeg synes kunne være spændende til ham, så var han med til at udvikle vores spil med den angriber, der skal flytte sig væk fra den forreste linje. Han har været holdspiller hele vejen. Så at kunne aflevere ham til et godt hold, der var i kvartfinalen i Champions League sidste sæson, det er stærkt, siger Kasper Hjulmand.

29-årige Mikkel Bechmann har optrådt for B1903, Brønshøj, Lyngby og Randers FC, mens det foreløbig er blevet til fem landskampe for Danmark.