KØB PLUS!

Beckmann: Kunne ikke sove i nat

Trods fødselsdag, nyfødt barn og ømme stænger havde Mikkel Beckmann valgt at troppe op til en gang leg med bold blot et halvt døgn efter, at han foran en storjublende Parken kunne fejre sin egen og holdets første scoring i Champions League, der samtidig også var med til at sætte et vigtig point ind på en tom pointkonto.

Veteranen Nicolaj Stokholm, storteknikeren Andreas Laudrup og frisparksskytten Mikkel 'Beckham' Beckmann var som de eneste fra tirsdagens startellever mod Juventus troppet og til en gang leg med bold onsdag middag. Afskåret fra de resterende spilleres træning blev der kælet for finfølingen i et spil fodbold-volley, hvor stemningen var lettet og humoristisk. Og med god grund.

- Dagen derpå er det dejligt at have fået et resultat med og komme på tavlen både scorings og point mæssig. Det var rigtig vigtig for hele klubben at vise, at vi trods alt godt kan få point, selvom at spillet ikke var det bedste i går, siger Mikkel Beckmann.

'I dag er det Mikkels fødselsdag', blev der af det fremmødte publikum og presse til onsdagens træning sunget for Mikkel Beckmann, der kunne fejre sin 29-års fødselsdag. Men, det var nu ikke derfor, at han faldt i søvn med et smil på læben dagen før, indrømmer hovedpersonen.

- Jeg kunne ikke sove ret meget i nat. Der var et smil på læben, og det var et stort øjeblik i min karriere at vise, at jeg kunne lave et mål i Champions League. Men først og fremmest er det vigtigt for klubben, at vi endelig kom på tavlen. Det havde vi brug for, siger Mikkel Beckmann.

Sidst klubben spillede en Champions League-kamp måtte man i den efterfølgende Superliga-kamp indkassere et nederlag til et ellers formsvagt OB-mandskab. Allerede på fredag venter så AaB, men trods glade dage i Farum, så er Mikkel Beckmann og co. allerede i gang med at forberede sig på opgøret, så man undgår endnu en svipser.

- Vi skal vise, at vi godt kan omstille os hurtigt. Det bliver vi nødt, for ellers sakker vi bagud i ligaen, og det er trods alt den, der er aller, allervigtigst for os. Indtil videre er det gået nogenlunde, men sidst tabt vi, efter vi havde været ude og spille europæisk, og det skal helst ikke ske igen, siger Mikkel Beckmann.