OB pressede Horsens i bund, men endte alligevel med at tabe 2-4 i DBU Pokalen.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>En dårlig start på dagens pokalkvartfinale mellem OB og Horsens satte i den grad hjemmeholdet OB tilbage i jagten på succes i DBU Pokalen, og det var netop det, OB-træner Troels Bech fokuserede på efter kampen.

- De første fire-fem minutter blev forvaltet rigtig dårligt, og vi havde problemer på en markering. Og det ene minuts fejltagelse tog det andet. Men det var rart, at vi fik stoppet det, sagde OB-træner Troels Bech til klubbens hjemmeside.

André Bjerregaard bragte nemlig AC Horsens i front efter kun to minutter, da den unge angriber rettede et ufarligt skud af og scorede til 1-0, og kun tre minutter senere begik Espen Ruud straffespark mod Troels Kløve, som Martin Spelmann satte sikkert i nettet.

OB kom dog flot tilbage og sikrede sig et 2-2-resultatet i den ordinære spilletid, så opgøret gik ud i forlænget spilletid, for efter kun 12 minutters spil reducerede OBs Andreas Johansson til 2-1.

Og det mål resulterede i et længere pres på AC Horsens, hvilket til sidst i udmærkede sig i et mål af forsvareren Daniel Høegh.

Alligevel endte udeholdet med at løbe med semifinalepladsen, da først Lasse Kryger headede et indlæg i mål, og til slut Martin Spelmann igen scorede på et straffespark til 4-2.

- Skuffelsen er nem at få øje på, men bag den ligger også oplevelsen af at have forvaltet spillet mellem målene på en rigtig god måde, evaluerede Troels Bech.

Med sejren følger Horsens Randers FC, Esbjerg og Brøndby til forårets semifinaler.