Bayern München var bagud 0-2 mod Juventus i Champions League-ottendedelsfinalen onsdag aften, men i sidste minut fik de tyske mestre alligevel udlignet til 2-2 og fremtvunget forlænget spilletid, som de så vandt 2-0 og gik videre.

Det var helt vildt, og det bar reaktionerne efter kampen også præg af.

»Det var en helt skør kamp, der bestemt ikke gik efter planen. Det var nærmest komisk,« sagde Bayern Münchens Thomas Müller, der stod bag målet til 2-2, efter kampen ifølge klubbens hjemmeside.

»Det var en utrolig aften. Vi kunne have været bagud med tre inden pausen, og så ville det have været slut. Men vi vidste, at vi godt kunne lave to mål, og de spillere, der kom ind gjorde det virkelig godt,« sagde anfører Philipp Lahm - ikke mindst med henvisning til, at de to spillere, der lavede Bayerns mål i den forlængede spilletid - Thiago og Kingsley Coman - var indskiftningsspillere.

»Det var en god fodboldkamp - ikke mindst for tilskuerne. Vi spillede mod Juventus - sidste års finalister. Og når man er bagud med to mål mod et italiensk hold og så scorer fire, så er det fænomenalt. En stor kompliment til mit hold,« sagde træner Pep Guardiola.

»Vi gav nogle dumme mål væk i første halvleg, men så investerede vi alt for at komme tilbage, og det lønnede sig,« sagde Manuel Neuer, der må siges at være ansvarlig for Juventus' første mål.

»Det var lige til at få et hjerteanfald af,« sagde Bayern Münchens formand, Karl-Heinz Rummenigge, om opgøret.

»Holdet viste flot moral, og man må også være ærlig at sige, at Juventus var uheldige med at ryge ud. Juventus pressede os godt i første halvleg. I anden halvleg kom vi bedre med, og vi var heldige med at score det udlignende mål i dommerens tillægstid. Den slags kampe er med til at svejse holdet sammen,« sagde den tidligere storspiller.