Bayern München smed point i lokalopgøret mod FC Nürnberg i en meget målrig Bundesliga-runde.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>William Kvist var med i startopstillingen for VfB Stuttgart, der mødte Möchengladbach på hjemmebane. De to hold var før kampen adskilt af kun tre point i midten af tabellen. Hjemmeholdet kom lynhurtigt foran med 1-0 efter seks minutter på en scoring af Martin Stranzl, men Stuttgart svarede igen bare et minut senere med scoringen til 1-1, da endnu en Martin, denne gang Harnik, kom på måltavlen med en udligning. Først tyve minutter før tid kom endnu et mål, denne gang selvmål af Roel Brouwers, som forærede udeholdet fra Stuttgart en føring på 1-2. Selvmålet blev det sidste i kampen.

Nedrykningstruede Greuther Fürth mødte de forsvarende mestre fra Borussia Dortmund. Det var dog uden danske Tobias Mikkelsen, der ifølge Greuther Fürths egen hjemmeside var blevet hjemme med en muskelskade. Det ændrede dog ikke på, at der fra starten var fart i kampen, hvis helt store navn var polske Lewandowski, der nettede efter bare to minutter, og igen på straffespark efter 14 minutter. Greuther Fürth kom dog også på måltavlen med en scoring i fjerde minut. Mario Götze scorede kort før pausefløjtet, og de tyske mestre kunne således gå til pause med en overlegen 3-1-føring. Flere mål blev det ikke til i anden halvleg, og Borussia Dortmund sætter derfor tre point ind på kontoen.

FC Nürnberg, der lå fjerdesidst i tabellen før dagens opgør,  var oppe imod giganterne fra Bayern München, der meget hurtigt fik sat en tyk streg under egen dominans ved et mål efter bare to minutter scoret af Mario Mandžukic. Resten af første halvleg forblev målløs, men kort efter anden halvleg var fløjtet i gang, udlignede Markus Feulner for FC Nürnberg til stillingen 1-1, og det forblev stillingen kampen ud. Bayern München formåede altså ikke at få den forventede sejr, og de to hold går hjem med ét point hver.

Bo Svensson var med fra start, da FSV Mainz 05 gæstede Hamburger SV. Her gik der en time, før det første mål kom. Det blev sat ind af Son Heung-Min til hjemmeføringen 1-0, som blev kampens eneste mål og dermed sejr til Hamburger SV.

Eintracht Frankfurt tog imod bundholdet FC Augsburg. Hjemmeholdet kom hurtigt foran på et selvmål af Sascha Mölders. Stefan Aigner sørgede for en tomålsføring efter en halv times spil. FC Augsburg nåede dog at indhente en smule værdighed før pausen, da Koo Ja-Cheol scorede i det 45. minut. Alexander Meier sendte hjemmeholdet på 3-1 efter 51 minutter, og tolv minutter senere kunne Sascha Mölders se sig selv score igen - denne gang heldigvis i den rigtige ende af banen - til 3-2. I 74. minut var Alexander Meier igen på pletten og sendte Frankfurt foran med 4-2 på et straffespark, som også var stillingen ved slutfløjtet.

Hannover 96 kom bagud hjemme mod SC Freiburg efter 11 minutter på en scoring af Jonathan Schmid, som hjemmeholdet dog fik udlignet til 1-1 på et straffespark sat ind af Abdellaoue. Efter pausen nettede Jan Rosenthal til 1-2 efter 54 minutters spil, og det blev også det sidste i kampen.