Bayern München udraderede Werder Bremen med en storsejr på 6-1.

I toppen af Bundesligaen lagde Bayern München lørdag ekstra afstand til forfølgerne Dortmund og Leverkussen, inden de spiller deres kampe i morgen søndag.

Hjemme på Allianz Arena bragte Arjen Robben hjemmeholdet foran efter 25 minutter, og fem minutter efter kunne Javi Martinez efter en dødbold sætte hovedet på bolden og øge til 2-0.

Kort efter pausen var Werders Gebre Selassie uheldig at score i eget net, og kort efter kunne Mario Gomez reelt lukke kampen med en scoring til 4-0.

Werder Bremens Kevin de Bruyne fik lov at pynte på resultatet efter en times spil, men lige lidt nyttede det. Frank Ribery ville også på måltavlen og senere kunne Mario Gomez med sit andet mål lukke målfesten til 6-1 til Bayern, der dermed er 18 point foran Dortmund på andenpladsen.

Bayerns træner Jupp Heynckes kunne fejre jubilæum med sin kamp nummer 1000 som spiller og træner i Bundesligaen. Jupp Heynckes spillede som aktiv for Hannover 96 og Borussia Mönchengladbach, hvor han var en del af en farlig angrebstrio med Allan Simonsen og Henning Jensen.

Han nåede at score 220 mål i Bundesligaen, inden han indstillede karrieren, og han er dermed den tredjemest scorende spiller i Bundesligaens historie, og hans hold gav ham også masser af mål at juble over i kampen mod Werder Bremen.