Første hold, der er startet Bundesligaen med otte sejre

Bayern Münchens spillere satte en fornem rekord, da de vandt topkampen i Düsseldorf med 5-0.

Dermed har Bayern vundet de otte første kampe i denne sæson, og det er en sejr mere end klubbens egen tidligere rekord.

Det suveræne Bayern-mandskab spillede Ken Ilsø og hans holdkammerater totalt svimle i det første møde mellem de to klubber i Düsseldorf i 15 år.

54.000 tilskuere havde håbet på sensationen, men størsteparten af dem blev tavse, da Mario Mandzukic og Luis Gustavo allerede før pausen gjorde det til 2-0. Thomas Müller øgede efter pausen med to mål, hvorefter indskiftede Rafinha sluttede målfesten

Det var samtidig træner Jupp Heynckes Bundesliga-sejr nummer 30.

Ken Ilsø blev taget ud i pausen og erstattet med ukraineren Voronin.

De forsvarende mestre Borussia Dortmund er efter et 1-2 nederlag i derbyet mod Schalke 04 hele 12 points efter Bayern.

Jürgen Klopps tropper spillede en rædselsfuld første halvleg og var bagud på det mål, som lejesvenden fra Barcelona Ibrahim Afellay scorede for Schalke. Straks i anden halvleg øgede Marco Höger til 2-0. Der blev dog spænding, da Robert Lewandowski fik reduceret, men mere blev det ikke til.

En dårlig generalprøve for Dortmund, der i den kommende uge spiller Champions League hjemme mod Real Madrid, mens Schalke skal til London for at møde Arsenal.

Inden kampen måtte politiet anholde 100 fans, der smadrede en bar.

Bayerns nærmeste konkurrent er fortsat oprykker Eintracht Frankfurt, der på egen bane vandt 3-1 over udesvage Hannover 96. Frankfurt er fem points efter Bayern, mens Hannover har tabt ni af de sidste 10 udekampe.

54.000 tilskuere tiljublede deres helte, der kom foran 2-0 i de første 20 minutter på mål af Karim Matmour og Sebastian Jung. Inden pausen reducerede Mohammed Abdellaoue. Efter pausen øgede Alexander Meyer til 3-1

Det kan meget nemt koste cheftræner Felix Magath jobbet, at Wolfsburg nu ligger sidst. Folkevogns-klubben, der kun har scoret to gange i de første otte kampe, tabte hjemme 2-0 til Freiburg på et straffesparksmål i første halvleg af Daniel Caliguiri og en scoring otte minutter før tid af Julian Schuster.

Publikum rasede, fordi træner Magath slet ikke brugte dirigenten Diego. Den rolle havde Thomas Kahlenberg fået, og den danske landsholdsspiller var med i hele kampen, mens Simon Kjær slet ikke var i truppen.

Leverkusen skuffede efter syv points i de seneste tre kampe sine tilhængere ved hjemme kun at spille 2-2 mod Mainz. Stefan Kiesling bragte Leverkusen foran, men Adam Szalai og Marcel Risse sørgede en Mainz-føring, før Gonzalo Castro kort før tid fik udlignet.