Fem sejre i fem kampe. Bayern München har været fuldstændig suveræne i Champions League. Indtil i aften. Her satte den genstridige englænder James Milner en fod i hjulet på den tyske maskine.

Begge hold var på forhånd sikret videre avancement, men der var stadig førstepladsen at spille for. Manchester City skulle vinde med to mål for at overhale de tyske meste.

Det var der ikke meget, der tydede på skulle lykkes fra kampens begyndelse. Uret havde kun passeret fire minutter, da bolden lå i nettet første gang. Krøltoppen Dante slog en fremragende aflevering over en halv banehalvdel, som fandt Thomas Müllers fod. Den tyske landsholdsspiller pillede køligt bolden ned og udplacerede let Joe Hart i City-målet.

Fem minutter senere brændte det igen på foran Joe Harts mål igen. Et forholdsvis ufarligt hjørnespark endte hos Mario Götze, og så viste stortalentet sin målfarlighed. Han sparkede sikkert bolden i kassen til stor eurori for hele Allianz Arena.

Efter 28 minutter var det Manchester Citys tur til at få lidt medvind i sejlene. For første gang i kampen så man, hvorfor holdet stadig er med i mesterskabskampen i England.

Jesus Navas slog et knivskarpt indlæg, der fik lov til at passere hele vejen gennem Bayerns straffesparksfelt. På bageste stolpe dukkede James Milner op, og han bevarede flot overblikket og fandt en helt fri David Silva, der tæt under mål sparkede reduceringen i nettet.

Målet fik Bayern München til igen at presse gashåndtaget i bund. Og især Ribéry og Götze var i flere omgange tæt på. Men i stedet for en tysk scoring slog City og James Milner kontra.

Kantspilleren slap igennem i venstreside af feltet. I et forsøg på at stoppe ham kom Dante noget klodset til at tage benene på ham. Det fik dommeren til resolut at pege på straffesparkspletten. Aleksandar Kolarov blev sat til at eksekvere fodboldens største chance, og herfra svigtede han ikke.

Det mål fik Manchester City til at jage de sidste to mål, der kunne sikre dem førstepladsen i puljen og dermed en lettere lodtrækning til 1/8-finalerne. Og de kom faktisk tæt på - endnu engang ved James Milner.

Den 27-årige englænder gav englænderne føringen med 30 minutter igen. Men på trods af flere gode chancer blev det dog ved de fem mål. Kampen sluttede 2-3. Derfor vinder Bayern München gruppen.

I Gruppe G var der helt op til sidste minut spænding om, hvem der skulle gå videre. Olympiakos og Benfica lå side og side, men da begge hold vandt deres kampe over henholdsvis Anderlecht og Paris Saint Germain går grækerne videre på grund af bedre resultater i de indbyrdes kampe.

I Gruppe A endte Leverkusen med at overhale Shakhtar Donetsk og gå videre, da tyskerne besejrede Real Sociadad i den sidste kamp.