Bayern München og Robert Lewandowski fik lørdag eftermiddag udstillet Hamburger SV i den tyske Bundesliga.

München. Hamburger SV har i de seneste år haft det yderst svært på udebane mod Bayern München i Bundesligaen.

Og det blev ikke bedre lørdag eftermiddag. Ligaens førerhold vandt med hele 8-0 - blandt andet på et hattrick af Robert Lewandowski.

Det er en tangering af HSV's største nederlag i Bundesligaen, som også var mod Bayern München.

I februar 2015 endte det ligeledes med en hjemmesejr til Bayern München på 8-0, mens HSV i august 2015 tabte med 0-5 ude til Bayern München.

Med lørdagens nederlag har HSV dermed tabt de seneste tre udekampe mod Bayern München med svimlende 0-21.

Arturo Vidal åbnede lørdagens målfest, da han med et fladt skud hamrede Bayern München foran 1-0 efter 17 minutter efter et oplæg fra Thomas Müller.

Derefter overtog Robert Lewandowski hovedrollen på Allianz Arena.

Først bankede den polske landsholdsangriber bolden på overliggeren, og dernæst fik han tilkæmpet sig et straffespark, som han scorede på efter 24 minutter.

Tre minutter før pausen øgede Lewandowski til 3-0, da han snød sin direkte modspiller i feltet og hårdt presset fik verfet bolden i nettet.

Lewandowski var ikke færdig endnu. Ni minutter inde i anden halvleg scorede polakken med sit 19. ligamål til 4-0 efter en smart hælaflevering fra Arjen Robben.

To minutter senere kom backen David Alaba på måltavlen, og så stod det 5-0.

Dernæst fik den indskiftede franskmand Kingsley Coman nettet to gange for sydtyskerne, inden Robben lukkede opgøret med målet til 8-0.

De øvrige tophold i Bundesligaen vandt også lørdag eftermiddag.

RB Leipzig, der fortsat er uden den skadede danske landsholdsangriber Yussuf Poulsen, vandt 3-1 hjemme over FC Köln, der var uden karantæneramte Frederik Sørensen.

Borussia Dortmund vandt 3-0 ude over Freiburg på blandt andet to mål af angriberen Pierre-Emerick Aubameyang.

Bayern München fører ligaen med fem point ned til RB Leipzig. Dortmund har 13 point op til førstepladsen.