Bayern München-træner Jupp Heynckes følte sig tilsyneladende sikker på videre avancement efter 2-0 i det første opgør mod Marseille, da franskmændene gæstede det sydtyske til returkampen.

I hvert fald valgte Heynckes at spare to af sine største stjerner i form af Mario Gomez og Arjen Robben, som tog plads på bænken fra kampens start. Og det skulle da også vise sig, at den samlede sejr aldrig kom i fare.

Allerede efter 12 minutters spil kom Bayern i front, og det var netop Gomez’ afløser, Ivica Olic, som sendte hjemmeholdet endnu tættere på semifinalen.

Olic må oftest se til fra bænken, fordi måltyven Mario Gomez nærmest scorer efter behag, men kroaten havde tænkt sig at vise træneren, at der er et godt alternativ til Gomez.

Ti minutter inden pausen var Olic igen på pletten, og med scoringen til 2-0 blev den sidste spænding endegyldigt pillet ud af opgøret. Det var tydeligt, at Marseille ikke havde evnerne til at levere de fire mål, det ville kræve, hvis de skulle videre.

Det kom de ganske rigtigt heller aldrig i nærheden af, og derfor kunne Bayern München køre 2. halvleg hjem på autopiloten, som styrede dem direkte i semifinalen.

Her venter efter al sandsynlighed Real Madrid, som ikke bør få problemer med at forsvare 3-0-føringen fra Cypern mod APOEL Nicosia, når Ailton og Co. kommer til den spanske hovedstad onsdag aften.